FlyDubai će dva puta sedmično letjeti iz Tivta za Dubai

Dodajte komentar

Flydubai je objavio red letenja za zimsku sezonu 2019/2020, koja počinje 27. oktobra, a prevoznik će modifikovati svoje poslovanje na većini tržišta u bivšoj Jugoslaviji.

Aviokompanija će smanjiti letove za Zagreb i Sarajevo, povećati frekvencije u Beograd i zadržati isti broj letova kao i prošle zime za Skoplje. Ljetni letovi za Dubrovnik ove godine takođe će biti pogođeni.

Aviokompanija će od sredine juna nastaviti sa letnjom uslugom za Tivat dva puta nedjeljno, kao što je to bio slučaj prošle godine.

Hibridni operater nastavlja sa letovima između Dubaija i Zagreba 27. oktobra, zamjenjujući svog partnera Emirates na usluzi.

U saopštenju za EX-YU Aviation News, aviokompanija je potvrdila da će održavati rutu na dnevnoj bazi nešto više od nedjelju dana, do 10. novembra, nakon čega će usluge raditi četiri puta nedjeljno do kraja marta 2020. godine, svake srijede, petka, subote i nedjelje. Prošle zime, Flydubai je vodio dnevne usluge između dva grada tokom cijele sezone. Ranije ovog mjeseca, Emirates je potvrdio da će nastaviti sa održavanjem aranžmana dijeljenja rute s Flydubaijem u Zagrebu, prenosi Indikator.ba.

Letovi do Sarajeva, koji se odvijaju do tri puta dnevno tokom vrhunca ljetne sezone, trajat će tri puta sedmično zimi. Kao rezultat toga, prevoznik će smanjiti svoje usluge za glavni grad Bosne i Hercegovine za jedan sedmični let. Operacije između njih će se održavati svake srijede, petka i subote. S druge strane, Flydubai će povećati svoje usluge za Beograd predstojeće zime sa pet nedjeljnih na dnevne. Ranije je prevoznik saopštio da je codeshare sporazum s Emiratesom povećao potražnju na ruti. Operacije u Skoplju ostaju nepromijenjene dva puta nedjeljno.

Flydubai je takođe modifikovao operacije na svojim letnjim letnjim letovima za Dubrovnik. Dva nedjeljna servisa će biti nastavljena u junu i trajat će do oktobra.  Prošle godine operacije su održavane do četiri puta nedeljno od aprila.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *