U Ulcinju otvoren tržni centar Cungu (video)

Dodajte komentar

“Danas smo prisustvovali svečanom otvaranju tržnog centra u Ulcinju. Meni je čast što sam danas ovdje. Bilo je dosta uvaženih gostiju iz regiona, tu su predsjednik opštine Bar, ambasador Turske, ambasador Kosova i druge ekselencije koje su uveličale ovo svečano otvaranje”, kazao je Ljoro Nrekić gradonačelnik Ulcinja na otvaranju tržnog centra Cungu.

“Ovo mnogo znači za grad. Na jednom mjestu možete naći sve. Ovo za Ulcinj mnogo znači jer je Ulcinj turističa destinacija. U Ulcinju su krenule velike investicije. Imamo najave dosta investitora koji svakodnevno dolaze kod nas. Ako 10 posto od toga ostvarimo i realizujemo za vrijeme našeg mandata, Ulcinj će vratiti svoj sjaj iz 70tih godina”, Istakao je Nrekić.

“Evo konačno je i Ulcinj dobio jedan tržni centar. Gradnja ovog tržnog centra je trajala dvije godine. Pored naših građana i turisti će moći da koriste naše usluge. Mi imamo preko 25 hiljada artikala. Uspjeli smo da dovedemo i svjetske brendove koji odavno fale Ulcinju. Naši prijetelji su se uključili pa su zakupili prostore ovdje. Prije svega mislim na Kompaniju Cakan, kompaniju Donator, prodavnicu Kids Land, a građani su pogotovo zainteresovani za prodavnicu OVS. Mi smo u okviru ovog našeg tržnog centra obezbijedili jednu modernu perionicu i naravno ono što najviše fali Ulcinju, to je parking prostor. Imamo 150 parking mjesta. U sklopu tržnog centra nalazi se i restoran i igraonica za djecu. Veliki problem opštine Ulcinj je nezaposlenost a otvaranjem ovog centra obezbijedili smo 80 novih radnih mjesta. Ono što je takođe veoma značajno je otvaranje prodavnice Flo. Prva u Crnoj Gori. Tu se može naći obuća po najboljim cijenama i visokom kvalitetu”, kazao je Nazif Cungu na otvaranju tržnog centra Cungu.

Direktor Padrino Monta Cakan sport Suan Hodžić na otvaranju tržnog centra Cungu istakao je das u u Ulcinju danas s povodom. Otvorio se Tržni centar Cungu u Ulcinju i u sklopu toga 11 objekat koji je otvoren u nizu lanca Padrino ili Cakan sport.

“Zahvaljujem se porodici Cungu koja je prepoznala naš kvalitet rada. Mi smo skoro 25 godina na crnogorskom tržištu. Oni su u nama vidjeli jednog strateškog partnera za dobrobit grada i normalno dobrobit svih građana koji žive u Ulcinju. Objekat je danas počeo sa radom. Zaposlili smo 5 radnika. Mi smo se potrudili na ovo otvaranje da izađemo u susret našim klijentima pa smo pripremili određene popuste”, kazao je on.

Dušan Raičević gradonačelnik Bara na otvaranju tržnog centra Cungu čestitao je kompaniji Cungu na još jednom, uspješno implementiranom, poslovnom poduhvatu.

“Raduje me činjenica da su pod krovom ovog šoping centra okupljene najuspješnije crnogorske kompanije, a posebno me raduje činjenica što će upravo ovdje biti otvorena prodavnica firme Padrino iz Bara, tj Cakan sport, jer je to jedna od najuspješnijih barskih kompanija. Time potvrđujemo da je saradnja ova dva grada dobra ne samo u administrativnom, nego i u poslovnom smislu. Ovo je jedan od velikihb poiduhvata Crnogorske privrede. Najveće čestitke danas idu Ulcinju i građanima Ulcinja, jer se danas otvara 80 novih radnih mjesta”, zaključio je Raičević.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *