Societe Generale banka Montenegro organizuje nagradnu igru za penzionere

Dodajte komentar

Societe Generale banka Montenegro pokreće nagradnu igru za sve korisnike penzije Fonda PIO Crne Gore koji svoju penziju primaju preko računa u banci, a imaoci su VISA i Mastercard kartica izdatih od strane banke.

Nagradna igra pod nazivom ”Kartica vrijeme štedi i nagrade dijeli” trajaće od 15. aprila do 30. juna 2019. godine, a banka dodjeljuje 160 nagrada u ukupnoj vrijednosti 10000€ i to: 10 glavnih nagrada – vaučera u iznosu 250€ za kupovinu u prodajnim objektima Tehnoplus i Bla bla, kao i 150 mjesečnih nagrada – vaučera  u iznosu 50€ za kupovinu u marketima Aroma i Conto.

Pravo učešća imaju svi klijenti, korisnici penzije Fonda PIO Crne Gore, koji naprave makar jednu transakciju – kupovinu karticom u iznosu od najmanje 5€ na prodajnom mjestu ili na internetu, kao i jedno podizanje novca na bankomatu u iznosu od najmanje 5€, što čini osnovni uslov za učešće i dobijanje glavne nagrade.

Za dobijanje mjesečne nagrade, pored osnovnog uslova, potrebno je napraviti i jednu transakciju mjesečno u iznosu od najmanje 1€ na prodajnim mjestima, ili jedno podizanje na bankomatu u iznosu od najmanje 5€. Sa svakom sljedećom transakcijom ili podizanjem na bankomatu povećava se šansa za dobijanje nagrade.

Izvlačenje imena dobitnika mjesečnih nagrada biće organizovano: 8. maja (izvlačenje imena dobitnika 50 mjesečnih nagrada za mjesec april), 5. juna (izvlačenje imena dobitnika 50 mjesečnih nagrada za mjesec maj) i 4. jula (izvlačenje dobitnika 50 mjesečnih nagrada za mjesec jun) kada će se obaviti i izvlačenje imena dobitnika 10 glavnih nagrada. Rezultati izvlačenja biće objavljeni u dnevnim novinama, kao i na sajtu banke tri dana nakon izvlačenja imena dobitnika nagrada.

Pravila nagradne igre možete pogledati ovdje

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *