Kako do bržeg rasta preduzetnikog biznisa

Dodajte komentar

Poslovna praksa, ne samo kod nas, već i u svijetu, pokazujeda prve godine poslovanja znaju da budu posebno rizične.

Izuzetno je veliki procenat  tzv.„smrtnosti“ preduzeća u prvih pet godina.Istraživanja kažu, da razlozi idu od nedostatka finansijskih sredstava, nepovoljnog poslovnog ambijenta, konkurencije i sl.

Međutim, izuzetno značajni, ako i ne najvažniji razlozi za propadanje preduzetničkog biznisa leži u ličnim potencijalima osnivača.

Zanemarivanje sebe i svog ličnog razvoja, je jedna od najvećih prepreka za rast preduzetničkog biznisa. Ali i prepreka na koju preduzetnik može uticati. Preduzetnici koji brinu o sebi, unapređuju svoje vještine, postavljaju ciljeve, svoje lične i biznis ciljeve, mnogo više postignu, a samim tim su zadovoljniji i motivisaniji da još više toga stvaraju. Istrajniji su, rijetko odustaju i u stanju su da kritički razmišljajui da u kriznim situacijama, donose kvalitetne idluke.

Preduzetništvo i nije za svakoga, ali za one kojima je to više od posla, više od profesije, kojima je to način života, lični razvoj je neminovnost.

Upravo iz tog razloga u NLP Networku je kreiran jedinstveni program NLP za PREDUZETNIKE.

NLP za PREDUZETNIKE se zasniva na vodećoj preduzetničkoj metodologiji, na NLP-u. Širom svijeta desetine hiljada preduzetnika razvija svoj biznis, upravo primjenjujući NLP metode.

NLP za PREDUZETNIKE je sveobuhvatni razvojni program u kojem svaki preduzetnik radi na unapređenju svojih razvojnih tema i podijeljen u 4 cjeline.

Prvo se radi na utvrđivanju vlastitog preduzetničkog profila, zatim specifično dizajniran trening program za unapređenje ključnih preduzetničkih vještina. Treći segment je izuzetno značajan, a to je individualni rad sa svakim polaznikom, kroz biznis koučing. Dok se četvrti segment sastoji iz pravno-finansijskih konsultacija.

U cilju unapređenja poslovanja i povećanja produktivnosti, tokom programa, svaki preduzetnik radi na unapređenju svojih razvojnih tema, ključnih za njegov biznis.

Kroz ovaj sveobuhvatni program preduzetnici će naučiti konkretne tehnike koje će im biti od pomoći u vodjenju i razvoju svog poslovanja.

Program traje pet nedelja i počine 16. aprila 2019.

Sve detalje o programu možete pogledati OVDJE ili se informisati na [email protected] ili 069 564 117

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *