Budva

U aprilu počinje izgradnja rizorta “Smokvica” u Budvi, vrijednog 250 miliona

Izgradnja turističkog rizorta “Smokvica” u Budvi, vrijednog 250 miliona eura, počeće u aprilu.

Predsjednik opštine Budva Marko Carević, danas je zajedno sa svojim saradnicima, sekretarom za investicije Mladenom Mikijeljom, sekretarom za zaštitu imovine Nikolom Plamencem, načelnikom službe za naplatu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta Ninom Kaluđerovićem, održao sastanak sa predstavnicima firmi V.A.S. Invest d.o.o. Budva, Boticelli Land Development d.o.o. Budva i Ava Development d.o.o. Budva. Tema sastanka, kako se navodi na sajtu Opštine Budva, je bila otpočinjanje radova na izgradnji Turističkog rizorta “Smokvica”.

Budući investitori su upoznali Carevića i njegove saradnike, sa dinamikom i realizacijom budućeg projekta, kao i sa planom za izgradnju dva hotela sa 5 zvjezdica, kojim će upravljati poznati svjetski lanac, koji će objaviti ime tokom aprila.

Rizort, po najavi investitora, biće prvi na teritoriji Opštine Budva po najvećim svjetskim standardima, čime će Budvu i Crnu Goru učiniti prepoznatljivom turističkom destinacijom na mapi.

Check Also

Skupština akcionara CGES krajem juna o raspodjeli dobiti

Skupština akcionara Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), na kojoj će biti razmatrana odluka o raspodjeli prošlogodišnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *