Ryanair objelodanio cijene: Od Podgorice do Barselone za nepunih 29 eura

Povezanost Crne Gore avio linijama sa mnogim evropskim metropolama nikad nije bila veća. Iz godine u godinu otvaraju se nove linije, a niskobudžetne avio-kompanije se sve više interesuju za našu državu. Najveća nisko budžetna avio kompanija Rynair ove godine je uvela tri nove linije iz Crne Gore, a nedavno su objelodanili i cijene karata.

Za nepunih mjesec dana iz Crne Gore će se dva puta sedmično letjeti ka Štutgartu i Bolonji.

Letovi će biti na svaka četiri dana, a cijene karata su i više nego pristupačne.

Prvi let ka Bolonji planiran je 1. aprila, a povratak je moguć već 5. aprila. Cijena karte od Podgorice do Bolonje je 21,41, a od Bolonje ka Podgorici 12,99 eura.

Najisčekivaniji let je zasigurno Podgorica-Barselona. Ryanair je objelodanio informaciju da će prvi let iz naše države ka Barseloni obaviti 6. aprila.

Karta od Podgorice do Barselone je, nevjerovatnih, 28,55 eura. Od Barselone ka Glavnom gradu Crne Gore letjeće se za 41,81 euro. Naglašavamo, da je i u ovom slučaju riječ o promotivnim cijenama, te da će se one kasnije kretati u rasponu od 80 do 100 eura, prenosi Standard.

Mali problem može predstavljati činjenica da se do Barselone leti jednom nedjeljno, te ako ste palnirali da posjetite ovaj španski grad u njemu morate boraviti sedam dana.

Check Also

Vučelić: Luka Bar izolovana u odnosu na glavne centre distribucije na Mediteranu

Luka Bar je izolovana u odnosu na glavne centre distribucije na Mediteranu i na čvorišta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *