Okov otvorio prvi prodajni centar u Beogradu

Dodajte komentar

Kompanija Okov, koja posluje u Crnoj Gori već 25 godina, otvorila je prodajni centar u Beogradu, na Bežanijskoj kosi, gdje će na jednom mjestu ponuditi sve za radionicu, baštu i domaćinstvo. Okov prodajni centar u Beogradu se prostire na 10 hiljada kvadratnih metara sa 13 robnih grupa i više od 40 hiljada artikala.

Mađioničarskim trikom oslobađanja iz okova, simbolično je otvoren prvi Okov prodajni centar u Beogradu. Posle 25 godina poslovanja u Crnoj Gori, oko 40 hiljada artikala za domaćinstvo ili radionicu, biće ponuđeno Beograđanima na više od 10 hiljada kvadratnih metara.

“Posle uspešnih 25 godina poslovanja u Crnoj Gori i zatvaranja nekog ciklusa, najlogičniji korak je bila Srbija. U tom razmišljanju tražili smo najbolju lokaciju i mislimo da smo kupovinom objekta bivšeg Merkura, napravili njbolji mogući potez u našem poslu”, kaže vlasnik Okova Gojko Bajović.

Trenutno je u ovom objektu zaposleno 70 ljudi, ali prema riječima Bajovića, plan je da se zaposli do 100 ljudi.

U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije.

“Naše saznanje, pošto ja dobro poznajem tržište Srbije, je da je ono usitnjeno i računamo da mi sa našim konceptom kojim radimo, dosta uredimo tržište, donesemo neka nova pravila igre. Naravno, ako bi ovo bio samo jedan objekat to ne bi bilo dobro, naš cilj i naša vizija je da otvorimo mnogo više objekata nego ovaj”, kaže Bajović.

Bajović tvrdi da moraju biti jeftiniji, ne jeftiniji po svaku cijenu, kako je naglasio, već da će na najboljim asortimanima biti povoljni.

Okov u Crnoj Gori ima lanac od 14 prodavnica, a saradnju su ostvarili sa oko 350 svjetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Izvor: N1

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *