Predstavljen kompleks Ljubović Hill Homes sa 240 stanova

Dodajte komentar

Ljubović Hill Homes jedan je od najvažnijih projekata koji će se graditi u Podgorici. Ovaj stambeni objekat nalaziće se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u podnožju brda Ljubović, ušuškan u prirodnom zelenilu brdskih padina, tik uz poznato gradsko šetalište i mjesta za rekreaciju.

Normal company predstavila je ovaj krucijalni projekat danas u hotelu Hilton, ističući da će se kompleks sastojati od dva šestospratna objekta sa centralnim dvorištem.

Imaće šest ulaza i 240 stanova različitih struktura od 28 metara kvadratnih do 101 metar kvadratni. Svaki od zesebnih ulaza imaće svoju recepciju sa obezbjeđenjem.

Na prizemlju će biti 40 poslovnih prostora. Cilj je da vlasnici stanova imaju sve na jednom mjestu: restoran, dva kafe bara, supermarket, fitnes centar, salon ljepote, vrtić, ordinaciju, apoteku i pekaru.

U podzemnom dijelu biće garaže.

Projekat je vrijedan 19 miliona eura.

Budući vlasnici stanova i poslovnih prostora biće privilegovani što će biti u samom srcu grada a istovremeno okruženi netaknutom prirodom, odvojeni od gradske buke i vreve. Iz Normal company su takođe istakli da su se odlučili za mediteransku arhitekturu koja će ovom kompleksu dati posebnu notu.

Unutar bloka takođe će se nalaziti uređen trg a zelenilom, klupama i sadržajima za djecu, a kompleks je povezan sa pješačkom stazom sa brdom Ljubović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *