“Elena” rezidencije u Porto Montenegru – investicija od 21 milion eura

Novi dodatak u luksuznoj rezidencijalnoj kolekciji Porto Montenegra, stanovi u rezidenciji Elena, dostupni su od ove sedmice na svjetskom tržtšu nekretnina.

U ovaj rezidencijalni projekat koji će zvanično biti otvoren ovog ljeta, uloženo je oko 21 miliona eura. Na projektu izgradnje, uz Adriatic Marinas, radilo je preko 20 crnogorskih firmi (građevinske firme i njihovi podizvođači, projektanti, konsultanti, firme za uređenje interijera i slično), a na projektu je angažovano preko 400 zaposlenih.

Naselje će ovom investicijom biti bogatije za 50 luksuznih stambenih jedinica čijom se kupovinom stiče pravo svojine, intimnost pogleda na rivu u nautičkom jezgru – savremena lokacija za život na samo nekoliko koraka od obale, u blizini hotela Regent Pool Club Residences, i na glavnoj promenadi tivatskog nautičkog naselja.

U sklopu ovog objekta funkcionisaće i sedam poslovnih prostora koji upotpunjavaju jedinstveno iskustvo tivatske rive sa atraktivnim sadržajima, te povećavaju ukupna broj zakupaca u Porto Montenrgu na 80.

Elena rezidencije su kombinacija intimnnog luksuza i tradicionalnog ambijenta inspirisane crnogorskom princezom i italijanskom kraljicom Jelenom Petrović, odnosno Elenom de Savoja.

Izvor: Bokanews.me

Check Also

Vučelić: Luka Bar izolovana u odnosu na glavne centre distribucije na Mediteranu

Luka Bar je izolovana u odnosu na glavne centre distribucije na Mediteranu i na čvorišta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *