Info dani za mlade – projekat Korak ka biznisu

Dodajte komentar

Unija mladih preduzetnika Crne Gore (UMPCG) u sklopu projekta “Korak ka biznisu” koji se realizuje uz podršku Fonda za aktivno građanstvo, kroz program “Za jači glas organizacija građanskog društva”, a uz finansijsku podršku Američke ambasade u Podgorici realizuje Info dane na kojima će mladi ljudi moći da se informišu o mogućnostima samozapošljavanja, druže sa mladim preduzetnicima i steknu osnovna znanja o preduzetništvu.

Info dani se realizuju u 9 opština, pozivamo sve mlade ljude da se prijave na učešće na Info danima. Za mjesec mart lokacije i datumi su sljedeći:

  • Podgorica, 4. mart – Omladinski centar, Blok V, 12h
  • Budva, 11. mart – Omladinski klub, 17h
  • Danilovgrad, 18. mart – sala Opštine, 12h
  • Cetinje, 25. mart –  Biznis centar, 12h

Projekat “Korak ka biznisu” pruža mladim ljudima sa teritorije Crne Gore da prođu program mentoringa sa mladim preduzetnicima u njihovim preduzećima, u mjesecu maju i junu. ­

“Projekat će umrežiti sve mlade ljude koji sebe vide u biznisu sa preduzetnicima­­­­­­ i preduzetnicama. Naših 100 mladih preduzetnika nalaze se u 13 opština (Bar, Budva, Cetinje, Danilovgrad, Herceg Novi, Kolašin, Kotor, Mojkovac, Nikšić, Pljevlja, Podgorica, Tivat, Ulcinj)”, navode iz UMPCG.

Svi učesnici progama će dobiti i koristan informator koji sadrži sve informacije o finansijskim i nefinansijskim biznis podrškama u Crnoj Gori.

“Pozivamo sve zainteresovane da se prijave na našu mejl adresu [email protected] ili na broj telefona 067514550”, navode organizatori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *