Novi Samsung premium pametni telefoni Galaxy S10 i S10+ u ponudi Telekoma

Dodajte komentar

Korisnici usluga Crnogorskog Telekoma mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu novu liniju Samsungovih premium pametnih telefona – Galaxy S10. Svi korisnici koji do 7. marta rezervišu Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobijaju na poklon Galaxy Buds slušalice, čija je vrijednost 149 eura. Nova Galaxy S10 linija će u T Centrima biti dostupna počev od 8. marta.

Obilježavajući deceniju od izlaska na tržište prvog Galaxy S uređaja, kompanija Samsung osmislila je liniju Galaxy S10 kako bi ispunila specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona. Svaki uređaj Galaxy S10 serije donosi revolucionarne novine u oblasti ekrana, kamere i performansi, poručuju iz Samsunga.

Telefoni Galaxy S10 serije imaju prvi dinamični AMOLED ekran na svijetu, koji omogućava širi opseg boja i realističnu sliku. Cio niz senzora i tehnologija spakovan je u tzv. „otvor na ekranu“, kako bi na raspolaganju bila maksimalna površina ekrana, bez ikakvog skretanja pažnje. Unaprijeđena je i sigurnost uređaja, budući da prvi ultrazvučni skener otiska prsta čita 3D konture palca, umjesto njegove 2D slike.

Galaxy S10 kameru odlikuje široki objektiv koji ima vidno polje kao ljudsko oko, savršen za fotografije pejzaža, velike panorame i fotografije cijele porodice na jednoj slici. Tu je i super-stabilizovano snimanje video zapisa, a prvi put u ovoj industriji zadnja kamera nudi  snimanje u HDR10+ kvalitetu.

Samsung je u ovoj liniji uveo i opciju bežičnog dijeljenja energije, koja omogućava lako punjenje pametnih telefona i kompatibilnih uređaja – Galaxy S10 je sposoban da se puni sam i da istovremeno puni drugi uređaj putem Wireless PowerShare funkcije.

„Od prvog pojavljivanja prije deset godina, Galaxy S serija je simbol vrhunskih inovacija. One donose korisnicima nevjerovatno iskustvo i mogućnost da pronađu pravi uređaj za sebe. Svaki od premium uređaja osmišljen je za jedinstvenog korisnika, čime Samsung koristi deceniju liderske pozicije u ovoj industriji kako bi uveo novu eru tehnologije pametnih telefona“, izjavio je DJ Koh, predsjednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung.

Samsung Galaxy S10 128GB dostupan je po cijeni od 43,90 eura mjesečno, na 24 rate za korisnike Telekomovih usluga. Mjesečna rata za Samsung Galaxy S10+ 128 GB je 47,90 eura. Oba modela su dostupna u crnoj i bijeloj boji, a korisnici telefon mogu da dobiju po cijeni ispod maloprodajne, zavisno od paketa koji koriste.

Više informacija o novim Samsung uređajima dostupno je na https://www.telekom.me/samsung-s10.nspx  i  www.samsung.com/galaxy.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *