Morsko dobro na Sajmu turizma u Beogradu

Dodajte komentar

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore učestvuje na 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu. Prezentacija crnogorskih plaža, marina i svega što crnogorska obala nudi smještena je na centralnoj poziciji štanda NTO Crne Gore.

Tema ovogodišnjeg nastupa Javnog preduzeća je nova tipizacija kupališta i plaža od Herceg Novog do Ulcinja.

“I ove godine će biti oko 450 kupališta spremno za ovogodišnju ljetnju sezonu. Po prvi put ove godine imaćemo nekih 12 tipova kupališta znači da osim tih hotelskih, porodičnih, javnih plaža imamo i onih plaža koje su prosto namijenje nekim specijalizovanim tržištima kao što su sportsko rekreativne plaže za surfere, kajt surfere kao što to već imamo na Velikoj plaži, zatim plaže za porodični turizam, izletničke plaže, romantične plaže”, kazao je direktor Morskog dobra Predrag Jelušić.

Naš plan je da sa korisnicima oko 1100 lokacija pripremimo negdje do aprila mjeseca da to sve bude spremno i u funkciji za doček prvih gostiju u predsezoni i upravo su ovih dana počeli tenderi koji vode ka tome da dobijemo pravovremene ugovore za nesmetan početak predsezone glavne turističke sezone“, naglasio je Jelušić.

Za sajamski nastup pripremljeno je i specijalno magazin izdanje “The Collection Montenegro Best Beaches”- katalog najatraktivnijih plaža koje posjeduju prestižno ekološko priznanje Plavu zastavicu, ali i izvanrednu gastro i lifestyle ponudu na plaži.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *