Akcija štednje u Addiko banci: Kamatna stopa od 2,1% za sve nove depozite oročene na 6 mjeseci

Dodajte komentar

Addiko Bank je pripremila novu akciju štednje za građane, u okviru koje se svi novi depoziti mogu oročiti po atraktivnoj kamatnoj stopi od 2,1% na godišnjem nivou na period od 6 mjeseci. Akcija štednje traje do 31. marta i važi samo za nove oročene depozite.

„Rast depozitnog portfolija građana od preko 20% tokom posljednje tri godine, potvrđuje rastuće povjerenje klijenata, što nas čini veoma ponosnim timom i potvrđuje našu strategiju”, rekao je izvršni direktor za komercijalne poslove, Miloš Miketić.

Addiko štediša može postati svako domaće i strano fizičko lice a uz prednosti digitalnog bankarstva, štedni proizvodi imaće značajan uticaj na podsticanje štednje građana tokom cijele godine.

“Addiko Bank AD Podgorica je članica Fonda za zaštitu depozita i omogućava visok stepen sigurnosti uloga za svoje klijente. U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom. Addiko Banka je fokusirana na ključne proizvode koji su klijentima najvažniji, istovremeno osiguravajući praktičnost i udobnost za klijenta”, navode iz banke.

Addiko Bank ima poslovnice u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu. Više informacija možete naći na web site-u: www.addiko.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *