Velika potraga za radnicima u hrvatskom turizmu – prijavite se

Dodajte komentar

Vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, MojPosao.net, održava online Sajam poslova u turizmu i ovim putem vas poziva na prijavu za posao.

Sajam je dostupan putem računara i svih mobilnih uređaja, 0-24h, u trajanju od 8 dana (20. – 27. februara) na adresi http://mojposaouturizmu.net/ i na najvećem portalu za zapošljavanje u Crnoj Gori – www.prekoveze.me

S obzirom na to da je riječ o virtuelnom sajmu, prijavu za posao i svu komunikaciju s poslodavcima možete obaviti iz udobnosti vlastitog doma.

U ponudi je veliki broj otvorenih konkursa za posao kod priznatih i uspješnih hotelskih kuća, turističkih agencija, kazina, restorana, kafića i ostalih turističkih objekata. Po pitanju profila radnika, potražnja je šarolika: od konobara preko poslovođa restorana do referenata u nabavci.

Na svakom od štandova izlagača/kompanija možete pronaći sve potrebne informacije o radnim uslovima, fotografije radnog okruženja, priče trenutnih zaposlenih, mogućnosti edukacije i ostale bitne informacije, dok vam online chat omogućava postavljanje dodatnih pitanja samom poslodavcu.

Iskoristite ovu priliku i zaposlite se u Hrvatskoj – http://mojposaouturizmu.net/.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *