Zabavni program i besplatan prevoz povodom otvaranja skijališta Kolašin 1600

Dodajte komentar

Povodom zvaničnog otvaranja skijališta Kolašin 1600 Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u subotu 16.februara,organizuje besplatan prevoz i zabavni program na skijalištu.

“Za posjetioce ovog ski centra AD Skijališta Crne Gore, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore obezbijedili su besplatan ski pas degustaciju hrane i pića kao i bogat zabavni program. Posebna atrakcija biće priprema mega kačamaka za sve posjetioce. Na stazi će biti organizovana i trka u veleslalomu na 600 metara koju će započeti proslavljeni jugoslovenski skijaš – svjetski prvak Bojan Križaj”, saopšteno je iz NTO-a.

Za dobru atmosferu na skijalištu pobrinuće se Dj MR Jools i DJ Shar, a od 13 sati koncerte će održati i grupa Crveno i Crno i Sergej Ćetković sa bendom.

U 16 časova zabava se nastavlja na gradskom trgu uz didžejeve, koncerte, defile mažoretki i vatromet. Muzičke zvijezde Anita Popović i Danijel Alibabić održaće koncerte na gradskom trgu sa pocetkom u 19 sati.

Besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i Glavnim gradom organizovan je iz Podgorice, Bara, Budve i Herceg Novog.

Sve informacije o prevozu zainteresovani mogu dobiti putem besplatnog broja Call centra Montenegro 0 8000 1300 radnim danima od 7 do 15 sati.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *