Na prodaji imovina “Radoja Dakića” za 38,23 miliona eura

Dodajte komentar

Stečajna uprava fabrike “Radoje Dakić” oglasila je prodaju nepokretnosti, odnosno zemljišta u Podgorici i Beogradu, po ukupnoj početnoj cijeni od 38,23 miliona eura.

Predmet prodaje su nepokretnosti, odnosno zemljište – površine za centralne djelatnosti i stanovanje, koja se nalazi u Podgorici, po cijeni od 32,15 miliona eura.

Ponuđač može dostaviti ponudu za pojedine ili sve djelove imovine, s tim da će prednost u izboru najpovoljnijeg imati onaj koji dostavi ponudu za sve djelove imovine.

Na prodaju su ponuđene nepokretnosti odnosno kolsko-pješačke površine sa ukupnom početnom cijenom od 5,88 miliona eura. Ponuđač može dostaviti ponudu samo za kompletan taj dio imovine.

Prodaje se i imovina preduzeća koja se nalazi u Beogradu, po ukupnoj početnoj cijeni od 202,4 hiljade eura.

Riječ je o poslovnim prostorima površine 79 i 105 metara kvadratnih u Starom gradu u Beogradu, koji se prodaju po 86,9 hiljada EUR i 115,5 hiljada eura.

Kupcu te imovine prenosi se pravo korišćenja. Ponuđač može dostaviti ponudu samo za kupovinu kompletne te imovine.

Prodaja imovine obavlja se javnim nadmetanjem prikupljanjem pisanih ponuda koje ponuđači dostavljaju na adresu Privrednog suda. Razmatraće se sve ponude koje se dostave do 4. marta do 13 sati.

Otvaranje ponuda obaviće se 5. marta u devet sati u prostorijama Privrednog suda.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *