Uručene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri „Pivo i nagrade može li bolje“

Dodajte komentar

Danas je u Tržnom centru Aroma u podgoričkom naselju Donja Gorica, upriličena je dodjela nagrada srećnim dobitnica povodom nagradne igre „Pivo i nagrade, može li bolje“. Nagrade su uručili predstavnici kompanije Domaća trgovina u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti i kompanije Calsberg Montenegro.

Glavna nagrada, Fiat 500 uručena je Rajku Banoviću koji je ovom prilikom izjavio da je za njega ovo bio iznenadan i veoma vrijedan novogodišnji dar, koji upućuje na zaključak da u Aroma i Conto marketima treba trgovati i u nagradnim igrama koje organizuju učestvovati.

„Naravno, kada, uz ostalo, imamo automobil kao glavnu nagradu onda to govori da je riječ o veoma uspješnoj kompaniji sa razgranatom mrežom poslovnih partnera. Na vijest da sam baš ja osvojio glavnu nagradu, Fiat 500, prva reakcija je bila nevjerica, a zatim uzbuđenje, koje se, možda, može uporediti sa onim trenutkom kada vas dragi prijatelj obraduje sa davno željenim poklonom“ – dodao je dobitnik najvrjednije nagrade.

Ispred kompanije Domaća trgovina dobitnicama se obratila, direktorica nabavke, Aleksandra Medojević koja je ovom prilikom izjavila: „Zaista je sjajan osjećaj kada zajedno sa našim potrošačima i parterima iz kompanije Calsberg organizujemo ovakve događaje i podijelimo vrijedne nagrade. Trudimo se da kupcima uvijek obezbijedimo, pored kvalitetnog asortimana i cjenovne povoljnosti, u vidu akcija i promocija. Takođe, intenzivno radimo na širenju naše prodajne mreže, jer smo trgovina koja želi da je blizu naših potrošača“.

Pored automobila podijeljene su i druge nagrade, a srećni dobitnici su: Edin Canović, Jelena Nenezić i Jelena Đukić.

Podsjećamo, nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima počela je 3.12.2018. i trajala je do 31.12.2018. godine, gdje je glavna nagrada bila automobil FIAT 500. Kupce i u narednom periodu mogu očekivati slične aktivnosti kao i mnoge promotivne i cjenovnih povoljnosti.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *