Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Bratislavi

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na 25. jubilarnom sajmu turizma “ITF Slovakiatour”, koji se održava u Bratislavi od 24. do 27. januara.

Na zajedničkom štandu, u organizaciji Turističke organizacije Bara, predstavlja se ponuda Crne Gore za predstojeću sezonu.

Predstavnici Crne Gore upoznali su posjetioce sa aktuelnom zimskom i ljetnjom turističkom ponudom Crne Gore. Predstavljeni su novi investicioni projekti sa posebnim akcentom na ponudu „Skijališta Crne Gore“. Tokom sajma organizovan je i prigodan zabavni program, a štand su posjetili i predstavnici Ambasade Crne Gore iz Beča, koja je nadležna i za teritoriju Slovačke.

Crna Gora u poslednje tri godine bilježi konstantan rast turista iz Slovačke. Tokom 11 mjeseci 2018. godine bilježi se rast od oko pet odsto dolazaka turista sa ovog tržita u odnosu na uporedni period prethodne godine.

Na zajedničkom štandu, pored NTO CG i TO Bar, svoju ponudu predstavlja i Turistička organizacija Budve, kao i predstavnici turističke privrede, hotela Montenegro, Vila Babović, Pelikan, Nautilus Porto Sole, Sea Fort, Lovćen i turističke agencije Klik Tours iz Bara.

Sajam “ITF Slovakiatour” je najveći sajam turizma u Slovačkoj i jedan od značajnijih u centralnoj Evropi. Okuplja veliki broj profesionalaca iz oblasti turizma i više od 70.000 posjetilaca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *