Hipotekarna banka i CNP potpisali ugovor o generalnom pokroviteljstvu pozorišne sezone (video)

Dodajte komentar

Predstavnici Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta, već treću godinu za redom, potpisali su ugovor o generalnom pokroviteljstvu pozorišne sezone Crnogorskom narodnom pozorištu.

Ugovor su potpisale Zorana Kralj, direktorica Crnogorskog narodnog pozorišta i Ana Ristić, direktorica marketinga Hipotekarne banke. Kako je i naglasila Zorana Kralj, trogodišnje partnerstvo  je dobar primjer društveno odgovornog poslovanja biznis sektora i dobar primjer odnosa koji profitni sektor može i treba da ima prema umjetničkim institucijama.

Direktorica CNP-a  Zorana Kralj je takođe istakla: “Saradnja Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta, koja je uspostavljena 2016.godine,  zaista je pokazatelj prepoznavanja onih pravih vrijednosti i važnosti pozicije i misije nacionalnog teatra u jednom društvu. Podrška koju smo obezbijedili od Hipotekarne banke sigurno će doprinijeti i kvalitetu i obimu produkcije i programa koje planiramo da realizujemo do kraja ove pozorišne sezone”.

Hipotekarna banka će putem društvenih mreža  organizovati aktivaciju kroz koju će svoje klijente nagraditi sa dvije godišnje karte CNP-a, koje podrazumijevaju pet predstava za dvije osobe do kraja godine.

“Ovim partnerstvom je HB materijalno podržala projekte i programe Crnogorskog nacionalnog pozorišta, ali ono  na što smo posebno ponosni jeste da smo u dijelu prodaje kroz naše bankarske servise unaprijedili poslovanje Crnogorskog nacionalnog pozorišta  i omogućili online kupovinu putem sajta Crnogorskog narodnog pozorišta, da smo implementirali POS uređaje preko kojih posjetioci mogu da kupuju karte putem platnih kartica. Dakle, za nas je saradnja sa Crnogorskim narodnim pozorištem i potpisivanje ovog ugovora, po treći put, puno više od same materijalne podrške i od društveno odgovornog poslovanja.“-istakla je Ana Ristić iz Hipotekarne banke.

Podsjećamo da svi klijenti Hipotekarne banke koji posjeduju Premium karticu mogu da kupe karte za programe Crnogorskog narodnog pozorišta uz popust od 10 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *