Telekom korisnicima mobilnog interneta poklanja godišnju pretplatu za HBO GO

Dodajte komentar

Ljubitelji vrhunskih filmova i serija od sada mogu opušteno uživati u omiljenim sadržajima bilo kad i bilo gdje zahvaljujući novoj Telekomovoj ponudi mobilnog interneta, koja uz besplatni striming video sadržaja donosi i besplatnu godišnju pretplatu za popularni servis “HBO GO”.

“Prilagođavajući ponudu potrebama korisnika, kreiran je i novi paket “Libero Plus M2”, koji donosi 100 GB mjesečno za internet saobraćaj koji se može koristiti na tabletu ili računaru uz USB modem ili WiFi ruter, a može se podijeliti i sa jednim postpejd brojem. Paket uključuje i besplatnu opciju video striminga “Stream ON” koja omogućava gledanje omiljenih video sadržaja bez trošenja saobraćaja iz paketa, kao i besplatnu godišnju pretplatu za HBO GO. Mjesečna pretplata za Libero Plus M2 paket iznosi 13,99 eura”, saopšteno je iz Telekoma.

Podsjećamo, HBO GO je onlajn video striming usluga koja donosi preko 5000 sati najboljih serija, blokbastera, dokumentaraca i dečjih sadržaja za gledanje na računarima, pametnim telefonima i tabletima. Na HBO GO-u korisnici mogu gledati sve sezone hit serija koje su osvojile fanove i kritičare širom svijeta, poput “Igre prestola”, “Sluškinjine priče”, “Zapadnog svijeta”, “Silicijumske doline” i “Štrebera”, kao i prvu HBO Europe seriju iz regiona “Uspjeh”.  U okviru HBO GO ponude dostupni su i najbolji holivudski blokbasteri, među kojima su “Liga pravde”, “Osvetnici: Rat beskraja”,“Oblik vode” i mnogi drugi.

U okviru promotivne ponude koja traje do 15. marta, besplatna godišnja pretplata za HBO GO dostupna je za nove i postojeće korisnike koji produže ugovor za pakete Libero Plus M2, L i XL.

Osim u HBO GO sadržajima, korisnici Telekomovog mobilnog interneta mogu slobodno uživati i u sadržajima koje nude aplikacije YouTube, Netflix i Extra TV Mobile, jer je opcija striminga besplatna i ne troši saobraćaj iz paketa. Stream On je dostupan u paketima Libero Plus M, M2, L i XL, uz potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca.

Više detalja o ponudi dostupno je na https://www.telekom.me/libero-postpaid-internet.nspx

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *