Izvučen prvi dobitnik UNIQA nagradne igre  

Dodajte komentar

U toku je UNIQA nagradna igra u kojoj učešće mogu uzeti svi koji osiguraju svoju kuću ili stan online, preko UNIQA webshop-a do 18.januara 2019.

Juče je izvučen prvi srećni dobitnik – Mladen Savić (broj polise 74-111123604) koji je uz polisu osiguranja domaćinstva dobio i mobilni telefon Huawei P20 Lite.

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kompanija u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) koji mogu da unište vaš dugogodišnji trud i ulaganje u kuću ili stan, važno je donijeti na vrijeme.

Možda je pravo vrijeme sada? Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan ONLINE: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

Do kraja nagradne igre, UNIQA će svojim online klijentima pokloniti još 3 mobilna telefona (Huawei P20 Lite).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *