Djeda Mrazevi ATV Cluba Montenegro posjetili JU Resursni centar “1. jun” (video, foto)

Dodajte komentar

Djeda Mrazevi ATV Club-a Montenegro su danas uz pomoć članova i prijatelja Kluba, ljubitelja četvorotočkaša posjetili JU Resursni centar “1. jun” i djeci podijelili novogodišnje paketiće. Ova humanitarna akcija se organizuje drugi put sa idejom da postane tradicionalna.

Glavni sponzor ove humanitarne akcije je Hipotekarna banka, a ovaj događaj su podržale i druge društveno odgovorne kompanije i to: Congress travel DOO, Nice Job DOO, ATV4me DOO, Auto servis Filip DOO, ATC Top Plus DOO, Magnus Moto DOO, Zavjese MNE DOO, Adventure Land DOO, Prokom DOO, Podgorički Lux DOO, AT Group DOO Bar, , Slavija-Comerc DOO Pljevlja, Monte Mitros DOO, Desetka DOO Berane, Crnagoracoop NB DOO Danilovgrad, L Coop DOO, Megran DOO, Asfalt Beton Gradnja DOO, Arhimed DOO, IPA SEKCIJA CG, Poliklinika Filipovic PZU, Ivnik DOO, PG Pak, Mokamard DOO, RP Medical DOO, Veterinarska ambulanta K9, Nomad Tours Montenegro, Swisslion Takovo DOO, Vencor DOO, Dadi Export DOO.

Članovi kluda su nakon posjete Resursnim centrima na Trgu nezavisnosti dijelili paketiće za mališane, slučajne prolaznike.

Goran Janković iz ATV Cluba Montenegro kazao je da su članovi ovog kluba sa prijateljima još jednom,  pred novogodišnje praznike, upriličili posjetu ustanovama Resursni centar Podgorica i Resursni centar 1.jun.

“Ove godine smo objedinili ove dvije ustanove. Kao i prošle godine, tako i ove, trudili smo se da izmamimo osmjehe djece, odnosno korisnika ova dva resursna centra. Tokom čitave godine svi mi imamo dosta obaveza, svi mi imamo dosta angažovanja, dosta se trči i onda zaboravimo da negdje postoji jedna kategorija ljudi kojima ne treba mnogo, nego vrlo malo, da bismo izmamili osmjeh. Ove godine smo imali generalnog sponzora, to je Hipotekarna banka”, kazao je Janković i dodao da će se i ubuduće baviti humanitarnim akcijama. “Svi naši članovi su se odazvali danas i u narednom periodu će biti tako, ne samo kada je u pitanju humanitarni rad, nego i kada je potrebna neka pomoć građanima, mi i naša vozila smo spremni i stojimo na raspolaganju svima”.

Direktor JU Resursni centar “1. jun” Željko Darmanović kazao je da je djeci iz centra ovo bio izuzetan dan.

“Ovom prilikom želim da se zahvalim entuzijastima koji su danas došli kod nas i gospodinu Goranu Jankoviću koji nas već drugi put posjećuje. Oni su bili i prošle godine i sjetili su se da dođu ponovo da nas posjete. Sve vam govore osmjesi i zadovoljstvo naših učenika. Ovo je za njih divan dan”, kazao je Darmanović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *