OnePlus i Xiaomi u Telenoru

Dodajte komentar

Telenorova ponuda mobilnih telefona od sada je bogatija za model OnePlus 6T, koji je po prvi put dostupan na crnogorskom tržištu, jedino u Telenoru.

Korisnici mogu uživati u vizuelnom doživljaju koji nudi vrhunski AMOLED ekran, što je samo jedna od karakteristika tog naprednog uređaja.

Zahvaljujući sistemu od dvije zadnje i jedne prednje kamere, uz senzor za dubinu, mogu se kreirati profesionalne fotografije. Kamera automatski snima više fotografija i inteligentno preporučuje najbolju koju treba sačuvati. Telefon pokreće procesor posljednje generacije, uparen sa šest gigabajta memorije, što ga čini jednim od trenutno najbržih telefona na svijetu.

Tako unaprijeđeni uređaj u trenutku reaguje na dodir, što će naročito obradovati ljubitelje video igrica. Takođe, telefon se može koristiti i do osam sati, nakon punjenja baterije od samo 20 minuta.

Osim novog OnePlus 6T telefona, prvi put u Telenoru dostupni su i različiti  Xiaomi modeli uređaja. Xiaomi je mlada kineska kompanija, koja za pristupačnu cijenu nudi uređaje vrhunskih performansi. Kombinacija procesora, velike količine memorije i kvalitetne baterije, čini Xiaomi jednim od lidera u proizvodnji mobilnih telefona.

Android platforma nadograđena je posebnim interfejsom MIUI, koji dodatno unapređuje korisničko iskustvo. Xiaomi je među prvima počeo da proizvodi telefone atraktivnog dizajna, koji imaju gotovo samo ekran na prednjoj strani.

Proširivanjem ponude mobilnih telefona, Telenor svojim korisnicima omogućava uživanje u naprednim tehnologijama i mreži stabilnog kvaliteta. Sve uređaje moguće je kupiti i na rate, uz odgovarajuće tarifne pakete.

Više informacija dostupno je na sajtu www.telenor.me .

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *