NTO: Predstavljena ponuda za novogodišnje praznike i zimsku sezonu u Sarajevu

Dodajte komentar

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara i Kotora, predstavnicima hotela „Budva“ i „Splendid“ iz Budve i „Kalamper“ iz Bara predstavila je ponudu za novogodišnje praznike i zimsku sezonu u Sarajevu.

Tokom press konferencije novinarima, turističkim agencijama i ostalim gostima, predstavnici nacionalne, lokalnih turističkih organizacija i turističke privrede predstavili su bogate zabavne programe u Crnoj Gori tokom zimskih mjeseci. Press konferenciji je prisustvovao i ministar savjetnik u Ambasadi Crne Gore u BIH, Radovan Miljanić.

Zima je idealan period za opuštanje, odmor i uživanje u bogatom novogodišnjem programu i izvrsnoj ponudi zimskih centara, a predstavnici Crne Gore pozvali su građane BIH da posjete Crnu Goru gdje ih očekuje bogat program od karnevalskih povorki, dana mimoze i kamelija, festivala ribe i vina, kao i mnogo lijepih iznenađenja. Mnogo dobre muzike na crnogorskim trgovima, u diskotekama, hotelima i lokalima širom zemlje, najpopularnijih pjevača i grupa regiona, daje svim generacijama razlog da se odluče za zimovanje baš u ovoj zemlji divlje ljepote.

Da novogodišnje praznike provedu u Crnoj Gori, prisutne na konferenciji, ali i sve građane BiH pozvao je i popularni pjevač Halid Bešlić, jedna od zvijezda novogodišnjeg programa u Budvi.

Press konferenciji su prisustvovali mnogi renomirani mediji sa BIH tržišta, Fena, Ladies in, Gracija, Furaj.ba, Ekskluziva, Sutra.ba ,Interview.ba, Urban magazin, Biznis magazin, VIP HD, BH1 Radio, Anadolija kao i blogeri IZA Razija Mešević,  Hajrudin Šišić – Food Bloger i Tinka Milinović – TV Tinka Show.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *