Luštica Bay predstavljena na sajmu u Šangaju

Dodajte komentar

Ponuda Luštice Bay, najvećeg rezidencijalnog projekta sa sadržajima različite namjene u jugoistočnoj Evropi nakon Pekinga, predstavljena je i na sajmu nekretnina Luxury Property Showcase u Šangaju.

Više od deset hiljada posjetilaca trodnevnog sajma u Kini imalo je priliku da se upozna sa investicionim projektima iz raznih krajeva svijeta, a predstavnici kompanije Luštica Development održali su i prezentaciju zainteresovanim investitorima i kupcima nekretnina iz Kine.

Inače, nastupu Luštice Bay na sajmu Luxury Property Showcase prethodila je prezentacija tokom Juwai Property Forum-a i Agent Summit-a. Koncept novog turističkog grada izazvao je veliku medijsku pažnju, pa su zabilježene objave o Crnoj Gori i Luštici Bay kineske agencije Chinanews.com, China Centre News, Tencent News i mnogim drugim medijima.

Naročito interesovanje u Kini izaziva program ekonomskog državljanstva koji, prema najavama iz Vlade Crne Gore, počinje da se primjenjuje od početka 2019 godine. Zbog toga je, nakon uspjesnog trodnevnog sajma, Luštica Bay održala i niz sastanaka sa brokerskim agencijama i posrednicima, kao i sa predstavnicima ambasade Crne Gore u Pekingu.

Luštica Bay koja se razvija na tivatskom dijelu poluostrva Luštica tokom ove godine predstavljena je na sajmovima u Švedskoj, Ukrajini, Monaku, Velikoj Britaniji, Italiji, Njemačkoj, Kini, UAE i Turskoj.

“Na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju sa dvije marine, sedam hotela, različitom ponudom nekretnina, profesionalnim golf terenom, gradskim jezgrom i ostalim sadržajima neophodnim za život grada”, navode iz kompanije.

Ove godine u Luštici Bay su otvoreni prva faza marine sa 176 vezova, prvi ulatraluksuzni hotel – Čedi, te marina naselje sa oko 220 rezidencijalnih jedinica.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *