Glavočić: Većina hotelskih kapaciteta u Tivtu popunjena za Novu godinu (video)

Dodajte komentar

Turistička ortanizacija Tivta tokom novogodišnjih praznika spremila je bogat zabavni program. Pored muzike i pjesme obećavaju mnogobrojne gastro užitke, kulturna dešavanja i mnogobrojne programe za odrasle i djecu.

Gabrijela Glavočić direktorica Turisticke organizacije Tivat kaže da je bogatom programu prehodila bogata promocija.

“Dobar dio promocija smo već realizovali. Tu bih napomenula posjetu Beogradu, gdje smo promociju imali na brojnim medijima.  Beograd će se desiti još jedanput, kada je u pitanju regionalna kampanja ovog projekta, ne samo kada je Tivat u pitanju već i drugi gradovi u regionu koji rade dočeke nove godine. Bilo da su u pitanju hotelski aranžmani ili dočeci na otvorenom. I ispred nas je takođe promocija u Tirani, Dubrovniku, Trebinju, Sarajevu. Predstavili smo ponudu i na Sarajevskom sajmu koji je takođe za nama. Takođe i na Banjalučkom sajmu i mislim da smo tu negdje zaokružili što se tiče regiona jednu kvalitetnu kampanju pored naših brojnih drugih marketinških aktivnosti”, kazala je Glavočić.

Kako dodaje, većinom su svi hotelski kapaciteti bukirani za vrijeme praznikaali i dobar dio privatnog smještaja.

“Zvanični program počinje 26. decembra, uz prisustvo Novogodišnjih kućica, gastro kućica. Biće od prilike nekih 13 kućica na gradskoj rivi Pine. Tako da očekujemo zaista jednu kvalitetnu posjetu gostiju iz regiona, ako ne i šire. Kućice će biti postavljene oko 20. decembra, tako da ce ta praznična čarolija već da krene neposredno prije samog zvaničnog početka programa 26. decembra”, kaže Glavočić.

Tivćani će Novu godinu dočekati uz Željka Joksimovića. Prvog je repriza uz Lepu Brenu, a Glavočić je najavila i veliki broj drugih izvođači iz regiona.

“I Ana Rucner, Boris Novković. Brojne tematske dane i večeri tako da, eto pozivam sve da dođu i da budu barem jedan dan dio naših programa. I nije u tome još čar našeg dočeka, tj. našeg programa kada je u pitanju Nova Godina. Potrudili smo se svi u saradnji sa brojnim Javnim Ustanovama iz grada da obezbijedimo svim posjetiocima cjelodnevne aktivnosti. Pod tim podrazumijevam brojne sadržaje. Kako za djecu, tako i za odrasle. Dječije predstave, predstave za odrasle, brojne plesne performanse, sajmove raznorazne. I gastro i novogodišnje, tako da jedan zaista kvalitetno osmišljen program koji nije samo koncipiran kao večernji termini za odrasle već i tokom cijelog dana u principu, za svakog po nešto”, kaže Glavočić.

Šta još su spremili iz TO Tivat možete pogledati u video prilogu:

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *