Sava osiguranje doniralo opremu za fizičko vaspitanje OŠ “Oktoih”

Izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić, uručio je donaciju Upravi Osnovne škole „Oktoih“ v.d. direktorice Mirjani Radulović, u vidu opreme za fizičko vaspitanje. Sava osiguranje je doniralo metalni ormar za lopte, rukometne i odbojkaške lopte, školske strunjače, mrežice za koš, startni blok i grbaču. Ukupna vrijednost donacije iznosi 1,740.00 eura.

„Sava osiguranje tradicionalno podržava projekte iz oblasti obrazovanja, kao dugogodišnji partner lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo. Fizičko vaspitanje je važan dio vaspitnog procesa koji doprinosi razvoju čovjeka u cjelini. Vjerujemo da će ova donacija doprinijeti kvalitetu vremena, koje učenici Osnovne škole „Oktoih“, koriste za razonodu, igru i zajedničke aktivnosti“, rekao je izvršni direktor Sava osiguranja, Nebojša Šćekić.

„Škola je u adaptaciji, jer dosadašnji prostor u velikoj mjeri nije bio prilagođen dijelu nastavnog procesa. Nastava fizičkog vaspitanja je neophodna u školama jer je važna za pravilan rast i razvoj, posebno zbog savremenih tendencija pada fizičkih aktivnosti djece i adolescenata. Veoma smo zahvalni Sava osiguranju na današnjoj donaciji. Donirane rekvizite u našoj sali koriste učenici od petog do devetog razreda, pa je njihova nabavka neophodna i česta“,  rekla je v.d. direktorice OŠ „Oktoih“, Mirjana Radulović.

Sava osiguranje, koje je u 100 procentnom vlasništvu reosiguravajuće kuće Sava Re iz Ljubljane, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 19 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Check Also

Sekulić: Vlada cijenom struje vodi računa o najugroženijima i racionalnoj potrošnji

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić u intervjuu portalu CdM tvrdi da odlukom o ukidanju naknade (za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *