Asocijacija menadžera Crne Gore organizuje skup na temu digitalne transformacije

Poslovni skup „DigitalON“ koji organizuje Odbor za digitalnu transformaciju Asocijacije menadžera Crne Gore, održaće se u četvrtak 29. novembra, u hotelu Hilton sa početkom u 9:30h. Skup je posvećen digitalnoj transformaciji, a okupiće aktere koji predstavjaju sadašnje i buduće lidere digitalne inicijative u organizacijama iz kojih dolaze.

Planirano je da se, u nekoliko blokova, prezentuje primjena digitalnih tehnologija u raznim sektorima privrede poput saobraćaja i logistike, turizma, održivog razvoja i hotelijerstva, proizvodnje, distributivne djelatnosti. Osim toga, bice predstavljena i rješenja državne uprave, posebno Poreske uprave i Uprave carina, kao i planovi za njihovo unapređenje.

Takođe, na skupu će se govoriti i o veoma aktuelnoj temi: agilnom vođenju projekata. 

U cilju ojačavanja i razvoja simbioze državnih institucija i privrede, kao i snaženja naše zajednice na putu digitalne agende, sastavni dio događaja predstavljaće i panel “Zajedno kroz digitalnu transformaciju”. Na panelu će biti riječi o elektronskoj upravi u funkciji privrede, a učešće će uzeti predstavnici državnog i privatnog sektora.

Podršku ovom događaju dali su: Ministarstvo javne uprave, Ministarstvo ekonomije, Uprava za kadrove, Uprava carina, Poreska uprava i Privredna komora.

Skup će otvoriti ministarka javne uprave Suzana Pribilović i predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković.

Ovdje možete pogledati AGENDU.

Check Also

Žugić izabran za predsjednika Odbora direktora Luke Bar

Za predsjednika Odbora direktora Luke Bar na konstitutivnoj sjednici jednoglasno je izabran Vojin Žugić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *