Prvu fazu kompleksa Portonovi otvoriće 2019.

Dodajte komentar
Portonovi marina

Kompanija Azmont Investments najavilaje otvaranje prve faze ekskluzivnog rizorta mješovite namjene Portonovi za 2019. godinu.

Na 4. Međunarodnom sajmu nekretnina i investicija RecExpo Real Estate, koji se održao od 22. do 24. novembra u Baku Expo centru, Portonovi je predstavljen kao rizort na jednoj od najljepših lokacija u Bokokotorskom zalivu.

“Ljudi iz svih krajeva svijeta se sve više okreću neotkrivenim mjestima koja njeguju raskošan, ali i inspirativan životni stil, prirodu i njena bogatstva, opuštajuću i bezbjednu okolinu, kao i inspirativnu kulturnu i umjetničku scenu. Osim toga, Crna Gora ima jedan od najpovoljnijih zakonskih okvira za investicije. Rastući broj avio-kompanija koji zemlju povezuje sa globalnim destinacijama je svakako prednost, kao i otvorena vizna politika prema mnogim zemljama svijeta. Sve ovo nam uliva povjerenje u dobru saradnju na međunarodnom nivou”, izjavio je predsjednik odbora direktora kompanije Azmont Investments Ahmet Erentok.

Pored velikog interesovanja iskazanog za Portonovi rizort, kako piše u saopštenju, posjetioce 4. Međunarodnog sajma nekretnina u Bakuu posebno je interesovala Crna Gora kao destinacija.

Kako dodaju, rastuća popularnost Crne Gore kao zemlje je nesumnjiva, naročito u kontekstu njenih prirodnih ljepota, mediteranske klime, duge tradicije i bogatog kulturnog nasljeđa.

“Duh tradicije, ali i specifične elegancije koji će uskoro oživjeti u Portonovom, upravo ga čini jednom od najinteresantnijih rezidencijalnih opcija na Mediteranu, ali i jednim od najekskluzivnijih projekata luksuznih nekretnina u ovom dijelu Evrope”, naglasio je Erentok.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *