Super cijene najsavremenijih telefona uz Urban pakete

Dodajte komentar

U susret praznicima kompanija m:tel je pripremila ponudu  pametnih telefona po najpovoljnijoj cijeni, počev već od 1 euro uz Urban pakete.  Za sve koji žele sebe ili dragu osobu počastiti pametnim telefonom dostupno je mnogo savremenih modela različitih proizvođača.

Iz ponude izdavajamo mjesečne rate za sljedeće modele  telefona: Samsung S8+ za 20 eura, Samsung S8 po cijeni 15 eura i Samsung J7 za samo 2 eura mjesečno uz Urban L paket. Uz Urban M pakete mjesečna rata za Samsung A5 je samo 5 eura, dok je za  model Samsung A3 samo 3 eura. Pored ovih Samsung modela, takođe izdvajamo i odlične modele Alcatel telefona, koji se uz Urban M paket mogu kupiti na rate i to model Alcatel 3V za samo 2 eura, a Alcatel 3X za samo 1 euro mjesečno.

Svi korisnici koji kupe telefon uz neki od Urban paketa, dobijaju 10 puta više Interneta od količine predviđene odabranim paketom. Tako u Urban XL paketu korisnici će svakog mjeseca dobiti čak 100GB Interneta po najvećoj brzini.

Urban paketi, podjećamo, sadrže fiksne resurse i najveće količine Interneta u sklopu pretplate, opciju prenosa nepotrošenih resursa u naredni mjesec i mogućnost pristupa digitalnim servisima.

Korisnici mjesečno na raspolaganju imaju odredjenu količinu Interneta, nakon čega mogu aktvirati internet tarifni dodatak po želji, a u zavisno od paketa i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka mondo GO aplikaciji, zatim za upload i download za digitalni servis Urban disk i 10 GB cloud prostora za smještanje podataka na Urban disc servisu, kao i besplatan internet saobraćaj ostvaren ka Internet stranama: Wikipedia, Facebook, Twitter, WhatsApp, Viber uz neograničen internet saobraćaj.

Posebnost Urban paketa je u tome što su resursi koji se odnose na razgovore odvojeno troše za razgovore u mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori. Takođe, ukoliko ih korisnik ne potroši u toku tekućeg mjeseca, prenose se u sljedeći mjesec. Urban disk digitalni servis omogućava korisniku da sačuva sve svoje fotografije, video klipove i fajlove na onlajn serveru. Ako korisnik promijeni, izgubi ili pokvari telefon, svi podaci koji se nalaze na Urban disku ostaju sačuvani i mogu se pogledati na računaru ili prebaciti na novi telefon jednim klikom.

Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Sve cijene su sa PDV-om, a akcija traje do isteka zaliha.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *