Posjetite “Mentorstvo socijalnih preduzeća” 4. decembra u m:tel Digitalnoj fabrici

Dodajte komentar
m:tel Digitalna fabrika

Centar za ekonomski prosperitet i slobodu – CEPS 4. decembra će u Digitalnoj fabrici organizovati događaj “Mentorstvo socijalnih preduzeća”, koja se realizuje u okviru programa Razvoj socijalnih preduzeća (Social Business Development), čiji je cilj podrška preduzetnicima da svoj biznis iz početne dovedu u fazu rasta i razvoja.

U okviru događaja biće organizovano takmičenje za mentorstvo socijalnih preduzeća, na kome će biti predstavljeno 8 preduzeća sa jasnim uticajem na zajednicu, koja će se takmičiti za besplatnu mentorsku podršku u trajanju od 12 mjeseci.

Program Razvoj socijalnih preduzeća, razvili su CEPS i EFSE Entrepreneurship Academy (Akademija za preduzetništvo) u cilju podrške preduzetnicima da svoj biznis iz početne dovedu u fazu rasta i razvoja. Program pored mentorske podrške ima za cilj i unaprijeđenje preduzetničkih znanja i vještina, tako da će u drugom dijelu događaja biti predstavljena knjiga “Pank Poduzetnici”, koja prati 15 godina borbe za humaniju ekonomiju naših kolega iz ACT Grupe iz Čakoveca (Hrvatska).

Sa Teom Petričevićem, direktorom i osnivačem ACT Grupe, razgovaraćemo o tome kako su tinejdžerski pankeri postali uspješni društveni preduzetnici koji trenutno upravljaju konzorcijumom s 50 zaposlenih. Takođe, razgovaraćemo o globalnom pokretu “Impact revolucija”, impact investitorima, društvenom preduzetništvu i društvenim inovacijama.

“Pridružite nam se u utorak 04. decembra u Mtel Digitalnoj fabrici!  Učešce je besplatno, ali je broj mjesta ograničen, tako da Vas molimo da rezervišete svoje mjesto do petka 30. novembra!  Za prijavu i sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected].”, poručuju organizatori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *