Meet up u m:tel Digitalnj fabrici: Sve što treba da znate o Startup akademiji i investicijama

Dodajte komentar

Imate ideju za startup ili ste ga već osnovali ali ste zbunjeni kako nastaviti dalje? Potrebni su vam savjeti i ekspertiza o vođenju startapa koje niste sigurni gdje i kako da dobijete? Šta je sve potrebno kako biste dobili investiciju i šta je to što investitori očekuju od vas? Na ova i mnoga druga pitanja odgovore će dati Miloš Matić, Venture Associate ICT Hub Venture investicionog fonda i ICT Hub-a.

MeetUp će se održati u M:tel digitalnoj fabrici, u srijedu 21. novembra u 18 časova. Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

Saznaćete koje su prednosti pohađanja programa kao što je Startup akademija, kako izgleda idealan startup tim kao i šta je to što će svaki investitor pitati i tražiti od svakog tima koji mu pokuca na vrata.

Miloš operativno vodi ICT Hub Venture na dnevnom nivou. Aktivno radi na razvoju portfolia fonda, koji sada čine 9 startupa, pronalazi i analizira potencijalne prilike za nove investicije. Pored toga, Miloš radi sa velikim korporacijama iz regiona na inovativnim pristupima njihovog poslovanja i na spajanju startup zajednice sa korporativnim svijetom. Pored toga, Miloš je ambasador i Advisory Board Member Global Startup Awards koji nagrađuje najinovativnije i najbolje startupe iz svakog regiona svijeta.

ICT Hub Venture je prvi privatni investicioni fond u Srbiji koji se fokusira na tehnološke startupe u ranoj fazi razvoja u regionu jugoistočne Evrope. Sa ciljem da omogući uslove perspektivnim startupovima da napreduju, ICT Hub Venture je do sada investirao u 9 projekta, sa planom da ih uskoro bude još više.
Svi koji su zainteresovani za detaljnije informacije o tome kako pokrenuti startup, kako razviti svoj biznis, kako dobiti investiciju i kako napraviti efikasnu exit strategiju treba da posjetite ovaj korisni i edukativni MeetUp.

Podsjećamo vas da je konkurs za Startup akademiju M:tel digitalne fabrike, u toku i da svi koji imaju ideju koja može biti pretočena u konkretan biznis mogu se prijaviti na web stranici digitalnafabrika.mtel.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *