Seminar o izgradnji brenda na crnogorskom tržištu, 12. decembra u Hiltonu

Dodajte komentar

12. decembra 2018. u Hotelu Hilton Podgorica održava se cjelodnevni seminar “Kako sam  napravila brend za četiri mjeseca”. Seminar će držati magistra ekonomskih nauka, specijalizovana za marketing i komunikacije, Ljiljana Burzan Nikolić.

Početkom ove godine Burzan-Nikolić je pokrenula i realizovala projekat/frašizu „100 najvećih u Crnoj Gori 2018“, koji je za 4 mjeseca intezivnih marketinških i PR aktivnosti postao prepoznatljiv i cijenjen brend. Sistematično i znalački strukturirano, u najboljem odmjeru teorijskih i praktičnih znanja, iz ugla liderstva, strateškog pristupa, ličnih motivacija i dilema, ali i savremenih naučnih i tržišnih trendova, na seminaru će govoriti o nastajanju i njegovanju brenda, ali i o tome zašto je važan institucionalni okvir, što je primarna tražnja i kako je stimulisati kroz marketinške aktivnosti, što je marketinška kratkovidost, zašto je etika na prvom mjestu, zašto su ljudi najvažniji resurs itd.

“Nakon dvadeset godina iskustva, na desetine realizovanih strategija, kampanja, događaja, te brojnih upita studenata, kolega, preduzetnika, menadžera, sazreli su uslovi da svoje kumulirano znanje, obogaćeno velikim iskustvom i vidljivim rezultatima, prenesem onima kojima može biti korisn”, ističe Burzan-Nikolić i dodaje: “iako sam široj javnosti više poznata kao osnivačica Međunarodnog festivala lutkarstva koji je ove godine održan sedmi put i koji je već u srcima podgoričana, što i jeste glavna karakteristika brenda, poslovna javnost me prepoznaje kao direktoricu projekta ,,100 najvećih u Crnoj Gori”.

Polaznici seminara imaće priliku da čuju o iskustvu rada na crnogorskom tržištu, učesnicima u procesu kreiranja i realizacije kampanje, propustima koji utiču na smanjenu efikasnost kampanje, ali i rezultata poslovanja, te o tome što određeni proizvod čini brendom.

Rok za prijavu je 1. decembar, a prijavljuje se putem sajta www.ljiljakaze.me

Ljiljana Burzan Nikolić, osnovala je i vodi BI Communication, predaje marketing na UDG-ju kao saradnica iz prakse, predaje u CEPI PR školi za odnose s javnostima, drži radionice, piše blog ljiljakaze.me. Dobitnica je nagrade za filantropiju Iskra 2016, spe­ci­jal­nog pri­zna­nja za gra­đan­ski do­pri­nos op­štem do­bru, za organizovanje Festivala lutkarstva.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *