Drugi sajam mladih preduzetnika Crne Gore u petak u DELTA CITY-u

Dodajte komentar

Premijera filma o mladim preduzetnicima “A što ne bi mogli?” održaće se u petak, 16. novembra u 11 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, u organizaciji Unije mladih preduzetnika Crne Gore i partnera.

Događaj će otvoriti predsjednik Unije mladih preduzetnika Uroš Bulatović, ministar sporta Nikola Janović, zamjenik šefa ekonomskog i političkog sektora Ambasade SAD Kajl Hačer i izvršni direktor kompanije Okov Jakov Bajović.

U sklopu događaja biće udijeljene zahvalnice i priznanja institucijama, organizacijama i preduzetnicima/ama za doprinos radu i razvoju Unije.

Film “A što ne bi mogli?” nam donosi inspirativnu priču o 22 mlada preduzetnika iz naše države koji govore o svojim poslovnim poduhvatima, izazovima i benefitima preduzetništva.

Istog dana, u holu tržnog centra Delta od 12 do 22 časa, svi građani će moći da posjete Drugi sajam mladih preduzetnika gdje će 30 mladih ljudi iz Crne Gore koji su osnovali svoj biznis izlagati svoje usluge i proizvode.

U sklopu Drugog Sajma održaće se finale takmičenja za 5 mladih ljudi, koji imaju ideju za pokretanje zanatskog biznisa. Na samom događaju svim posjetiocima če biti omogućeno glasanje za jednu od 5 prezentovanih ideja.

“Pozivamo sve zainteresovane da posjete Sajam i upoznaju se sa mladim ljudima koji vode sopstvene biznise, takođe da daju svoj glas i time pomognu jednoj od 5 ideja na takmičenju da osvoje nagradu od 1.000 eura vrijednosti kupovine u OKOV-u”, navode organizatori.

Partneri projekta: Ministarstvo sporta, Glavni grad Podgorica, kompanija OKOV doo, Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj, USAID, Investiciono – razvojni fond Crne Gore, TC Delta City.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *