Pivara Trebjesa raspisala sedmi konkurs za finansiranje ekoloških projekata NVO

Dodajte komentar

Nevladine organizacije registrovane u Crnoj Gori, koje se bave zaštitom životne sredine, mogu do 27. novembra prijaviti svoje projekte na godišnji konkurs Pivare „Trebjesa“. Realizaciju najboljeg projekta kompanija će finansirati sa 10.000 eura. 

Pivara „Trebjesa“ već sedmu godinu raspisuje ovaj konkurs, sa ciljem da doprinese rješavanju ekoloških izazova. „U prethodnih šest godina trudili smo se da kroz ovaj konkurs, zajedno sa NVO, prepoznamo oblasti u koje treba ulagati u cilju zaštite životne sredine, a zatim i da konkretnim akcijama napravimo vidljive pozitivne promjene. Uspješno realizovani konkursi, na kojim su svoju šansu za realizaciju tražila 82 projekta, ohrabruju nas da nastavimo svoju misiju ka ljepšoj i zdravijoj okolini“, saopštila je Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari „Trebjesa“.

Na konkurs se mogu prijaviti nevladine organizacije koje su registrovane u Crnoj Gori i koje, u skladu sa svojim statutom, obavljaju aktivnosti u oblasti zaštite životne sredine.

Predloženi projekti mogu biti realizovani na teritoriji Crne Gore, a usmjereni su na tri glavne oblasti: upravljanje otpadom, zaštitu prirodnih resursa ili druge aktivnosti koje doprinose razvoju svijesti i odgovornosti o potrebi aktivnog uključivanja građana u zaštitu i unaprjeđenje životne sredine.

Obrazac prijave za konkurs dostupan je na sajtu: www.pivaratrebjesa.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *