Konferencija “Snaga CRNOGORSKE poljoprivrede” i ove godine o najktuelnijim pitanjima našeg agrara

Dodajte komentar

“Imajući u vidu prošlogodišnje iskustvo i izvanrednu konferenciju koja je, zahvalujući selekciji aktuelnih tema, pažljivo odabranim govornicima i izuzetno aktivnim poljoprivrednicima, koji su svojim pitanjima i komentarima apostrofirali mnoge probleme i iznijeli činjenice sa terena, u potpunosti ispunila očekivanja nas, kao organizatora, odlučili smo da i ove godine organizujemo konferenciju Snaga CRNOGORSKE poljoprivrede, takođe, osluškujući potrebe naših poljoprivrednih proizvođača”, saopštio je Brano Sudar iz Biznis akademije Vijesti.

Ovogodišnja konferencija baviće se pitanjima finansiranja poljoprivrednih proizvođačai korišćenjem sredstava IPARDA, MIDASA, AGROBUDŽETA, ali i osiguravanjem poljoprivrednih proizvođača i smanjivanjem rizika od različitih vrsta šteta. Takođe, bitno poglavlje konferencije vezano je za sigurnost hrane i poljoprivrednih proizvoda, ali i za prijekat Kupujmo domaće.

Ova konferencija će, kao i prošlogodišnja, omogućiti učesnicima da iznesu svoja iskustva, stavove i prijedloge što će, nadamo se uticati na, koliko toliko, poboljšanje položaja crnopgorskog proizvođača i bolji plasman proizvoda na tržište, istakao je Sudar.

Konferencija se održava u hotelu Verde, 9. Novembra, od 10 časova.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *