Izbrisani svi privremeni objekti Jadranskog sajma

Dodajte komentar

Brisanjem privremenih objekata za održavanje sajamske manifestacije „Bazar robe široke potrošnje“, nakon 44 godine održavanja,znači njeno ukidanje, naglasio je direktor Jadranskog sajma Rajko Bujković juče na vanrednoj konferenciji za novinare.

On je izrazio nezadovoljstvo nacrtom plana i programa za privremene objekte, kojim je predviđeno brisanje privremenih objekata koji su činili tu tradicionalnu manifestaciju.

“Više od 40 preduzeća i preduzetnika, koji su zapošljavali veliki broj radnika, na ovaj način ostaje bez osnovnih uslova za svoju djelatnosti “, istakao je Bujković.

“Jadranski sajam, kroz svoju dugu istoriju, pamti i one koje su ga gradili, i one koji su pokušavali da ga razgrade i obesmisle. Razumijemo poruku opšine Budva, koja je na ovaj način upućena Jadranskom sajmu, i iskazujemo spremnost da na odgovarajući način reagujemo”, kazao je on.

Bujković je istakao da će Jadranski sajam podržati nevladina organizacija „Bazar“, kako bi ostvarili postavljene ciljeve.

“Razgovarali smo sa predstavnikom Privredne komore Veselinom Dragićevićem, upoznali ga o nastaloj situaciji i zadržali podršku”, poručio je Bujković.

Predsjednik NVO „Bazar“ Božidar Banović je rekao da se neće pomiriti sa takvom situacijom, te da će se boriti svim legalnim sredstvima da se u nacrt vrate ti objekti.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *