Novo u Telenoru: aplikacije Nickelodoen Play i NBA League Pass

Dodajte komentar

Telenor je prvi operator u Crnoj Gori koji, svim svojim korisnicima, od sada nudi mobilne aplikacije Nickelodeon Play i NBA League Pass. Najmlađa publika moći će da prati svoje omiljene junake i igra originalne igrice, a ljubitelji košarke da uživaju u popularnoj NBA ligi, bilo kada i bilo gdje.

Aplikaciju Nickelodeon Play, koja je osvojila nagradu „Emi“ za izuzetno dostignuće u interaktivnim medijima, mogu da koriste djeca uzrasta od 3 do 14 godina. Popularne crtane filmove, serije i druge zabavne sadržaje djeca od sada mogu da gledaju i na mobilnim uređajima.  Nickelodeon Play sadržaće više od 150 epizoda crtanih filmova kao što su „Patrolne šape“, „Sunđer Bob Kockalone“, „Nindža kornjače“, a svi sadržaji su sinhronizovani i predstavljaju potpuno bezbjedno onlajn okruženje za djecu. Najmlađa publika ima priliku da putem aplikacije gleda određene premijere sedam dana prije prikazivanja na kablovskoj televiziji.

Uz aplikaciju NBA League Pass, Telenor svojim korisnicima omogućava da putem mobilnog telefona uživo gledaju do osam utakmica mjesečno. Dostupan im je i pregled svih odigranih utakmica u sezoni, kao i preko 60 sati video materijala, koji obuhvata reprize posljednjih sezona, utakmice, intervjue i dokumentarce. Pored aktuelne sezone, ljubitelji košarke moći će da zavire i u arhivu svih utakmica iz sezona od 2014. godine do danas.

“Korisnici Play Plus i Premium Plus paketa mogu besplatno aktivirati aplikacije, dok su ostalim postpejd i pripejd korisnicima dostupne kao tarifni dodatak. Cijena dodatka za Nickelodeon play je 1.99 eura, a za NBA 5.99 eura mjesečno. Novi servisi u Telenorovoj ponudi aktiviraju se putem Moj Telenor aplikacije i portala, a uz aktivaciju servisa korisnici dobijaju 10 GB interneta za nihovo korišćenje”, saopštili su iz Telenora.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *