Nagradni konkurs za najmlađe u NLB Mjesecu štednje

Dodajte komentar

NLB Banka povodom 31. oktobra, Svjetskog dana štednje, organizuje nagradni konkurs crtanja “Štedi, crtaj i pobijedi” na temu “Štednja i sport”, za djecu uzrasta od 5 do 14 godina. Svrha ovih aktivnosti je da ohrabre djecu da njeguju zdrave životne stilove, grade ispravan odnos prema novcu, štede i da se bave sportom. NLB Banka se na ovaj način pridružuje akciji Centralne banke Crne Gore povodom “Nedjelje štednje”, koja se svake godine tradicionalno obilježava prve sedmice u mjesecu novembru.

Crteže djece na temu “Štednja i sport”, roditelji / staratelji mogu prijaviti na način što će fotografiju crteža postaviti na posebno pripremljenoj stranici www.nlb.me/mjesec-stednje, od 30. oktobra do 30. novembra 2018. godine.

Za uspješno prijavljene radove učesnika konkursa omogućeno je glasanje (‘lajkovanje crteža’), neposredno na samom crtežu. U uži izbor ući će trideset crteža, sa najvećim brojem prikupljenih glasova putem pomenute internet stranice, podijeljenih u tri grupe, prema uzrastu. Za svaku grupu, po tri najbolja crteža izabrana od strane interno definisane komisije, osvojiće poklon kartice u iznosu od 200 EUR, 100 EUR, odnosno 50 EUR za prvo, drugo i treće mjesto.

Dobitnici glavnih nagrada biće objavljeni na istoj internet stranici – www.nlb.me/mjesec-stednje, nakon 30. novembra 2018. godine.

Djeca čiji su roditelji / staratelji zaposleni u NLB Banci nemaju pravo učešća.

“Nagradnom konkursu prethodiće zabavni i edukativni program za djecu u više osnovnih škola iz različitih gradova širom Crne Gore. NLB Banka kroz ove aktivnosti teži da kod najmlađih sugrađana na zabavan način i kroz igru, utiče na razvoj finansijske pismenosti i svijesti o štednji i važnosti planiranja budućnosti, podstičući njihovu kreativnost”, saopštili su iz NLB banke.

Više informacija o nagradnoj aktivnosti “Štedi, crtaj i pobijedi” kao i pravila učešća, možete naći na www.nlb.me/mjesec-stednje

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *