Digitalna komunikacija i promjene za biznise u decembru u Podgorici

Dodajte komentar

Digitalna komunikacija može vam pomoći u razvoju trgovine, jačanju konkurentnosti, boljem korišćenju kapitala, u svim sferama. Nezavisno od toga čime se bavite, u eri interneta, za napredak u biznisu je digitalna komunikacija neizbježna. Brz prenos podataka, koristeći internet, omogućiće vam lakoću poslovanja. Sve se brzo mijenja i neophodno je da budete u toku!

O digitalnoj komunikaciji i promjenama za biznise u 2019, te kako koristiti sve što informacione tehnologije nude, u Podgorici 6. decembra predavanje će održati Dino Oreški iz Hrvatske.

Oreški je pokretač kulture digitalnog marketinga u Hrvatskoj. Ima 15 godina iskustva u pomaganju kompanijama i pojedincima koje uči kako da pravilno artikulišu i komuniciraju svoje ideje, ostavljajući pritom snažan utisak na slušaoce. Zna prepoznati potrebe svakog oglašivača i dati prave informacije i savjete.

Strategija razvoja informacionog društva Crne Gore do 2020. je digitalna strategija koja pored ICT tehnologija u ključnim oblastima tretira i pitanje vještina. Ako ne posjedujete vještine digitalne komunikacije, to će značajno usporiti mogućnosti da napredujete u biznisu.

Zato je strateški važno iskoristiti benefite koje donosi digitalna komunikacija, ali prvi!

Digitalna komunikacija nije budućnost, ona je tu, događa se ovdje i sada, kaže Oreški.

“Što prije zavolite digitalnu komunikaciju i digitalni marketing, biznis će vam biti lakši, a samim tim i život. Krećite se od dobrog glasa do dobre zarade.  Kada savladate vještine digitalne komunikacije i digitalni marketing ćete s lakoćom”, napominje Oreški. Cijeli svijet je veliko tržište, a tehnologija i internet nam pomažu da ga osvojimo.

U tom kontekstu povezanost putem interneta ostaje važan cilj i veliki izazov koji u kombinaciji sa izabranim strateškim pravcima razvoja treba da doprinese stvaranju digitalne Crne Gore.

Infrastruktura za širokopojasni pristup, informaciona bezbjednost, ljudski kapital, e-poslovanje, e-uključivanje, e-obrazovanje, e-zdravstvo, e-uprava kao i istraživanje, inovacije i razvoj predstavljaju okosnicu razvoja digitalnog društva Crne Gore. Širokopojasni internet pristup velikim brzinama više se ne smatra luksuzom, već osnovnom infrastrukturom za razvoj ekonomije jedne zemlje, i osnovnim ljudskim pravom.

Improve business seminar koji se održava u Podgorici 6. decembra pružiće polaznicima sva neophodna znanja u oblasti digitalne komunikacije. Sve detalje o seminaru dostupni su na www.imPRove.co.me

Čekamo vas!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *