Agencija ISEM objavljuje Konkurs za punu stipendiju za školovanje u USA

Dodajte komentar

Prva crnogorsko-američka agencija za razmjenu srednjoškolaca – Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice – nastavlja sa društveno odgovornim aktivnostima.

I ovoga puta, za narednu školsku godinu, obezbijedila je punu stipendiju za jednogodišnje školovanje u USA. Stipendija će obuhvatiti kompletne troškove programa razmjene srednjoškolaca, troškove zdravstvenog osiguranja i SEVIS takse. Za stipendiju se mogu prijaviti učenici I, II i III razreda srednjih škola u Crnoj Gori.

Rok a prijavu je 1. decembar, a uz popunjavanje ISEM aplikacije za školovanje iz USA, neophodno je priložiti i motivaciono pismo.

Takođe, za sve ostale učenike, obezbijeđen je popust u iznosu od 500,00 USD, ukoliko apliciraju prije 1. decembra tekuće godine.

Više informacija o stipendiji, kao i o ISEM programima razmjene srednjoškolaca, svi zainteresovani učenici i njihovi roditelji mogu dobiti putem telefona 069 085 505, e-mail adrese [email protected] ili web sajta: www.isem-org.me. Takođe, o iskustvima polaznika ISEM programa razmjene, zainteresovani mogu saznati više putem Facebook stranice: www.facebook.com/isem.org ili Instagram stranice: agencija_isem

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *