Odbačena krivična prijava protiv Monteputa

1 komentar

Specijalno državno tužilaštvo je nakon postupka izviđaja odbacilo anonimnu krivičnu prijavu protiv Monteputa, saopšteno je Pobjedi iz tog tužilašta.

Tužilaštvo nije navelo detalje prijave, ali, kako piše Pobjeda, prijava se odnosila na kupovinu službenih automobila staro za novo, sponzorstva, pomoći…

Iz Tužilaštvasu saopštili da je predmet formiran na osnovu anonimne prijave.

U predmetu koji je formiran na osnovu anonimne krivične prijave sproveden je postupak izviđaja, nakon čega je krivična prijava odbačena, jer je ocijenjeno da nema osnova za preduzimanje krivičnog gonjenja protiv bilo kog lica za krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti objasnili su iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Monteput, koji gazduje tunelom Sozina, svake godine ostvaruje profit. U prvih devet mjeseci tekuće godine bruto prihod kompanije je bio 7,8 miliona eura, 0,7 odsto više nego lani u istom periodu. Kroz Sozinu je od otvaranja, zaključno sa septembrom tekuće godine, ukupno prošlo 30,2 miliona vozila.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • a zar ove anonimne prijave nisu upravo ono sto obiljezava rad ovako loseg sdt-a- to je talikova omiljena literatura

    to sto su jednu prijavu odbili, nije pokazatelj njihove profesionalnosti, vec ako je tacno da su kao nesto isljedjivali, to je bilo a da pokusaju saznati ko je dostavio prijavu, a ne da su stvarno pokusali da istraze administrativnu kompetentnost politickog menadzmenta

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *