NLB: U projektu “Hiljadu plus”, dodatnih 1000 eura bez kamate i naknade

Dodajte komentar

NLB Banka je pripremila posebnu povoljnost i obezbijedila beskamatni kredit do 1000 eura za sve vlasnike vaučera koji će se kod NLB Banke prijaviti za stambeni kredit, u okviru treće faze projekta „Hiljadu plus“.

Pored beskamatnog, nenamjenskog, gotovinskog kredita od 1000 eura, sa rokom otplate od 24 mjeseca, koji vlasnici ovih vaučera mogu dobiti kod NLB Banke, prednosti rješavanja stambenog pitanja kroz projekat “Hiljadu plus” su grejs period od 12 mjeseci, te fiksna kamatne stopa od 2,99%1, i rok otplate do 20 godina.

Tokom grejs perioda od 12 mjeseci klijentima je ponuđena mogućnost da kamatu iz grejs perioda plaćaju tokom perioda otplate kredita.Troškovi naknade za obradu iznose svega 0,3% od vrijednosti kredita, dok je sa Notarskom komorom dogovoreno da tarifa za potpisivanje i ovjeravanje kupoprodajnog ugovora u ovom projektu bude niža od uobičajene.

„NLB Banka s pažnjom analizira potrebe svojih klijenta, u svim segmentima poslovanja sa građanima, ali i sa privredom. U projektima kakav je „Hiljadu plus“, nastojimo da ponudimo ‘više’, kroz dodatne povoljnosti koje prevazilaze uslove definisane projektom, kako bi dali punu podršku klijentima u rješavanju ovog važnog životnog pitanja“, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Ovaj beskamatni kredit je znak dobrodošlice i poklon za useljenje, za sve koji se opredijele za NLB Banku u rješavanju svog stambenog pitanja.

“Uz NLB platne kartice, u procesu opremanja stana, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti. Kreditnim karticama NLB banke omogućili smo kupovinu na rate bez kamate i naknade na preko 650 prodajnih mjesta, pri čemu je plaćanjem svim NLB karticma moguće ostvariti posebne popuste u visini od 5% do 20% na preko 400 prodajnih lokacija u Crnoj Gori”, navode iz banke.

Prema informacijama iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, prva dodjela vaučera u okviru treće faze Projekta „Hiljadu plus“ biće organizovana u petak, 19. oktobra 2018, kada će biti uručeni vaučeri prioritetnoj grupi lica.

Vaučer će dobiti 116 samohranih roditelja, 10 lica sa invaliditetom, 17 domaćinstava koja imaju člana porodice koje je lice sa invaliditetom, 13 domaćinstava koja imaju djecu sa smetnjama u razvoju, 2 lica koja su bila djeca bez roditeljskog staranja i 2 lica koja su bila žrtve nasilja u porodici. Dodjela vaučera biće organizovana u Ministarstvu održivog razvoja i turizma (multimedijalna sala na prizemlju) sa početkom u 10.00 časova.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *