Atlas banka pokrenula Atlas Mastercard Platinum program

1 komentar

Atlas banka AD Podgorica predstavila je svojim klijentima jedinstveni na tržištu Atlas Mastercard Platinum program, koji je razvijen po mjeri najzahtjevnijeg korisnika. Program omogućava Mastercard Platinum kreditnu karticu sa LoungeKey programom, MasterCard Concierge servisom i pratećom karticom osiguranja korisnika Atlas Platinum kartice.

Na predstavljamju Platinum programa prisutnima su se obratili Mastercard Country menadžer za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru Jelena Ristić, Mastercard menadžer za održavanje poslovnih odnosa Olga Dedović i predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević.

Mastercard Platinum kreditna kartica omogućava beskontaktno plaćanje i pogodnosti savremenog bankarstva. Ova kartica je namijenjena svim klijentima, a posebno onima visokog društvenog i poslovnog statusa koje često putuju, vode dinamičan i sadržajan društveni i kulturni život.

Korišćenjem LoungeKey programa korisnici Atlas Mastercard Platinum programa mogu pristupiti VIP salonima na preko 1000 aerodroma u 120 zemalja širom svijeta.

“Uz Mastercard Platinum karticu korisnici će ostvarivati i maksimalnu pogodnost Mastercard Concierge servisa, kao i prateću karticu osiguranja. Mastercard Concierge servis pruža individualnu pomoć korisnicima MasterCard Platinum kartica 24 časa na dan, u zemlji ili inostranstvu, sa velikim izborom usluga poslovnog i privatnog karaktera”, navode iz banke.

GOLD paket putnog i zdravstvenog osiguranja, kao sastavni dio Atlas Mastercard Platinum programa, kompletira ponudu za ispunjavanje svih potreba savremenog poslovnog čovjeka.

Uvođenjem Atlas Mastercard Platinum programa Atlas banka AD nastavlja sa inovativnim pristupom i poslovanjem po visokim bankarskim standardima“, zaključili su iz Atlas banke.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • opet nekakva VIP fatamorgana

    objaviti reviziju za 2017-u je mnogo korisnija i kvalitetnija informacija o banci-kama (dvije) od kratkorocnog marketinga

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *