Milija Zeković novi izvršni direktor kompanije Telemach

1 komentar

Milija Zeković je novi izvršni direktor kompanije Telemach, a na funkciju stupa u ponedjeljak 15. oktobra.

Zekovića je za prvog čovjeka Telemach-a preporučilo bogato znanje iz oblasti telekomunikacija i menadžmenta, kao i pozitivni poslovni rezultati tokom decenijskog iskustva u ovoj oblasti. Novi direktor Telemach-a diplomirao je ekonomiju na Univerzitetu Crne Gore i veći dio karijere proveo je u Crnogorskom Telekomu, gdje je od 2008. do 2017. godine bio član Izvršnog upravnog odbora, a u jednom periodu i izvršni direktor.

Telemach je prvi kablovski operator u Crnoj Gori, koji je nastao 2006. godine kao BBM.  Nakon akvizicije United Group-e 2015. godine, BBM mijenja naziv u Telemach i od tada pripada društvu najvećih operatora u regionu.

“Pored digitalne televizije sa najviše HD kanala, Telemach nudi najbrži internet u Crnoj Gori i usluge fiksne telefonije. Zeković je za naredni period najavio uvođenje novih naprednih servisa, koji će, kako tvrdi, učvrstiti poziciju Telemach-a na tržištu”, saopštili su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • šta je ovo – dan o imenovanjima otišavših iz ozbiljnih firmi i to onih koji su otišli jer su odavno okrenuli leđa klijentima

    ali, zakilisanim akcionarima nema druge prinudne opcije u CG osim da gledaju fomrrlne CV-e pa onda ne odrade due dilligence top egzekutivaca, vis-a-vis održivih rezultata

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *