Nedjeljni poslovni horoskop 08. oktobar – 14. oktobar

Dodajte komentar

OVAN

Ukoliko vam se pruži prilika da promijenite rutinu u ponedjeljak ili utorak, iskoristite to! Male raznovrsnosti izložiće vas sasvim novom aspektu posla o kome niste do sada razmišljali, dajući vam veću i jasniju sliku o svemu. Kasnije u toku radne nedjelje, spustite malo gard i prihvatite nove projekte sa velikim osmjehom i entuzijazmom. Biće vam od velike koristi kasnije. Naravno da ste zauzeti, ali će vas više cijeniti i imaćete više mogućnosti za napredovanje. Tokom vikenda pažljivo napravite plan za sljedeću nedjelju.

BIK

Ukoliko su vam zadaci isuviše laki na početku nedjelje, zatražite nešto veće i izazovnije. Zatim, kada ispunite ta očekivanja, vaša uloga u firmi biće daleko veća. Od srijede do petka, bićete posebno efikasni i poslovni. Odradićete odličan posao u rekordnom vremenu. Nastavite da radite na svoj način i dobićete posebnu pohvalu. Ukoliko morate da radite tokom vikenda, postarajte se i da se odmorite. Zaslužujete malo slobodnog vremena.

BLIZANCI

Dopustite drugima da se šepure i sačekajte pravi momenat u ponedjeljak i utorak da pokažete sve svoje sposobnosti i vrijednosti. Budite spremni da na primjeru pokažete koliko je vaš način bolji. Ukoliko vam posao bude malo dosadan od srijede do petka, moguće je da vam je potrebna dodatna kreativna stimulacija. Potražite je online na nekim predavanjima ili pročitajte neku studiju iz svoje oblasti. Ili posjetite neki seminar. Tokom vikenda vaša kreativnost ponovo dolaži do izražaja – ali još jednom, i ljubav!

RAK

Dok su svi oko vas zbunjeni promjenom poslovnih okolnosti na početku nedjelje, vi tražite šta se nalazi ispod površine onog što vas očekuje. Vaša mala detektivska istraživanja pomoćiće vam da mudrije odreagujete kada to bude potrebno – a to će potvrditi i intuicija posle srijede! Pred kraj radne nedjelje dajte sve od sebe da komunikaciju dovedete do željenog nivoa – razgovor lice u lice je definitivno vaš način! Tokom vikenda odložite odluke dok ne budete imali sve potrebne informacije.

LAV

Na početku nedjelje u prvom planu će biti vaše liderske sposobnosti. Bićete inspiracija svima oko vas, a moguće je i da vas neko vidi kao svog mentora. Takođe, imaćete sjajnu ideju, koju treba da sprovedete u djelo. Od srijede do petka moraćete svoju pokretačku snagu obojiti taktičnošću. Dajte šansu drugima dok budete ispitivali postojeći sistem rada i mudro uvodili inovacije. Ovaj vikend svedite sastanke i pozive na minimum – biće vremena da se posvetite detaljima kasnije.

DJEVICA

Ponedjeljak i utorak biće veoma kreativni dani a srećom vi imate viška energije da se nosite sa tim. Ukoliko morate požuriti sa nekim zadatkom, bacite jedan brzi pogled i šaljite ili pošaljite kao preliminarni a finalizujte ga kasnije. Od srijede do petka bićete u svom elementu, na vrijeme i u centru zbivanja. Svi vaši najbolji kvaliteti doćiće do izražaja, a to vas čini jednim od boljih članova tima. Takođe, u fokusu će biti i povezivanje sa drugim ljudima, vama bitnim za karijeru. Tokom vikenda pažljivo isplanirajte svoje sljedeće korake i držite ih se, jer ćete u protivnom gubiti vrijeme na nepotrebne detalje.

VAGA

Radije biste na početku nedjelje radili na svoj način, ali moraćete priznati da je nečiji drugi bolji i efikasniji. Podijelite dobre ideje sa kolegama kao i nagradu koju dobijete – biće toliko toga oko vas! srijeda i četvrtak donose dosta razgovora, ali i manjak informacija. Ukoliko ste jedan od onih koji treba da utvrdi činjenice, pomoćiće vam sam početak i osnova trenutne strategije! To bi vam moglo donijeti prednost, te iskoristite priliku. Tokom vikenda bićete preplavljeni sjajnim idejama, praktično svakog trenutka. Zapišite, kako biste mogli da razmislite kasnije!

ŠKORPIJA

U ponedjeljak ili utorak vaša odlična memorija mogla bi da vam pomogne na jednom sastanku ili u jednom zvaničnom razgovoru. Budite diskretni u svakom slučaju, jer će vam to biti od koristi kasnije. Kasnije u toku radne nedjelje potražite potencijalne klijente. Kolege oko vas su oduševljeni vašim načinom rada i spremni da prihvate vaše ideje. Pomozite im tako što ćete im reći šta im je potrebno i zašto. Ponekad je to vrlo lako! Moguće je da ćete imati dosta posla tokom vikenda. Isplanirajte vrijeme pažljivo, kako biste imali vremena i da se odmorite.

STRIJELAC

Što više budete stručni u tome što radite, to ćete više biti ponosni na sebe. To je sjajan krug, tako da se postarajte i da ga nastavite, možda i nekim stručnim usavršavanjem. Ako mislite da možete da izbjegnete birokratiju u srijedu i četvrtak, razmislite dobro. Prečice bi mogle dodatno da vam zakomplikuju stvari. Ukoliko radite tokom vikenda, postarajte se da to bude primijećeno. Imajte na umu da zabavan društveni život gradi veze i podiže moral.

JARAC

Pronađite projekat sa kojim možete da se nosite, u ponedjeljak i utorak. Ukoliko zapnete u poslu, uvidjećete da nešto prelazi vaša očekivanja i da treba da uradite jednu dobro reviziju posla. Zatim, u srijedu ili četvrtak izađite sa svojom novom idejom, bilo da je to na sastanku ili je van vašeg radnog prostora. Tokom vikenda obavite nekoliko hitnih emailova, ali se postarajte da dobro pročitate sve detalje pre nego što pošaljete odgovor.

VODILIJA

Na početku nedjelje moguće je da ćete se pitati kakav je ovo svijet u kome radite. Srećom, vi imate tu snagu da pomognete i sebi i drugima da pronađu balans. Zatim, pogledajte oko sebe i pronađite nove saveznike ili snagu u postojećim, posebno u četvrtak – snažni savezi dovode do sjajnih rezultata! Nemojte to previdjeti. Tokom vikenda, vaš mozak zahtijevaće dodatnu stimulaciju. Posegnite za poljem u svom poslu koji vam nije baš najjasniji i pronađite nekog ko se u to razumije da popričate o tome.

RIBE

Na početku nedjelje bićete fokusirani i jake volje. Međutim, kada se nađete u situaciji sa tvrdoglavim ljudima, razmislite da li je vrijedno ulaziti u raspravu sa njima. Mali komroimis bi mogao da pomogne i pojednostavi situaciju. Između srijede i petka vaš takmičarski duh doćiće do izražaja. Potražite dobitničku kombinaciju i podelite nagradu. Tokom vikenda pročitajte nešto lijepo, pa makar to bio neki nedavno uspješno sklopljen ugovor.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *