Pokreni magiju sa svojom porodicom. Započni nešto neprocjenjivo®

Dodajte komentar

U saradnji sa kompanijama Disneyland®Paris i Mastercard®, Crnogorska komercijalna banka organizuje nagradnu igru “Pokreni magiju sa svojom porodicom. Započni nešto neprocjenjivo®” za sve korisnike CKB Mastercard® kartica.

U periodu od 25.09.2018. do 04.11.2018. plaćajte CKB Mastercard® karticama na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu i osvojite neku od vrijednih nagrada.

Pravo učešća u nagradnoj igri ostvaruju svi klijenti koji koriste CKB Mastercard® kartice na svim POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Za svaku transakciju CKB Mastercard® karticom, koja iznosi minimum 5 EUR, korisnik dobija 1 poen. Što više poena sakupi, učesnik ima veće šanse za dobitak glavne nagrade, jer se za svaki sakupljeni poen ime učesnika, odnosno broj kartice, pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnika. U takmičenju za glavnu nagradu učestvuju sve transakcije ostvarene u periodu od 25.09.2018. do 04.11.2018. godine.

Glavna nagrada je vikend za porodicu, tj. 4 osobe (dvije odrasle osobe i dvoje djece) u Disneyland® Paris (koja uključuje boravak u Newport Bay Club Hotel®, kartice za hranu, piće i kupovinu u okviru parka), a ostale nagrade su 60 vaučera za trgovinu u objektima VOLI u vrijednosti od 50 EUR i biće uručene klijentima po završetku nagradne igre.

Već danas aplicirajte za CKB Mastercard® karticu u najbližoj poslovnici CKB-a. Otvaranje i održavanje kartice je besplatno!

Pogledajte detaljnije Pravila nagradne igre.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *