Mastercard i Erste pokreću nagradnu igru: „Karticu provuci, nagradu izvuci“

Dodajte komentar

Kompanija Mastercard i Erste banka 1. oktobra pokreću nagradnu igru za korisnike Erste Maestro i Erste Mastercard platnih kartica  – „Karticu provuci, nagradu izvuci“. 

U nagradnoj igri učestvuju fizička lica korisnici Erste Maestro i Erste Mastercard debitnih i kreditnih kartica, koji u periodu od 1. oktobra 2018. do 31. marta 2019. godine njima budu trgovali na prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili na internetu. Potreban uslov je da vrijednost transakcije bude veća od 5 eura.

Erste banka će u nagradnoj igri  „Karticu provuci, nagradu izvuci“ nagraditi ukupno 222 klijenta, od kojih 204 vaučerima za trgovinu u objektima Voli trade d.o.o, a 18 klijenata vaučerima za trgovinu u prodavnicama BEKO, Eurotehnike MN d.o.o.

Tokom šest mjesečnih kola Erste banka će svakog mjeseca nagrađivati 34 klijenta vaučerima vrijednim 50 eura, koje će moći da iskoriste za trgovinu u prodajnim objektima Voli trade d.o.o. širom Crne Gore*.

Klijenti koji uz prethodni uslov, tokom mjeseca realizuju i barem jednu transakciju uslugom elektronskog bankarstva Erste NetBanking ili aplikacijom Erste mBanking za pametne telefone, kvalifikovaće se za izvlačenje tri mjesečne nagrade – vaučera za trgovinu u prodajnim objektima BEKO (Eurotehnika MN d.o.o.) u vrijednosti od 300, 200 i 100 eura.

Prvih 37 mjesečnih nagrada biće izvučeno 6. novembra 2018. metodom slučajnog odabira, uz pomoć posebnog softvera dizajniranog za tu namjenu. Obavještavaćemo nagrađene klijente putem dostupnih kontakt podataka iz korisničke baze, a informacija će biti dostupna i na internet stranici www.erstebank.me.

Ova nagradna igra dodatna je prilika za korisnike Erste banke da se uvjere u prednosti koje bezgotovinska plaćanja imaju u odnosu na gotovinska – jednostavnost plaćanja uz samo jedno provlačenje ili prislanjanje kartice, odnosno jedan kompjuterski klik; zatim praktičnost jer korisnici kartica na raspolaganju imaju sve valute svijeta kada i gdje su im potrebne bez potrebe da traže bankomat ili mjenjačnicu, i na kraju, sigurnost jer kartice sa čip tehnologijom donose brojne zaštitne mehanizme kako onlajn, tako i oflajn. Trgujući Erste debitnim i kreditnim karticama korisnici mogu ostvariti popuste u više od 300 prodajnih objekata širom Crne Gore, a korišćenje elektronskog i mobilnog bankarstva Erste banke klijentima donosi povoljnije provizije u domaćem platnom prometu.

Napomena: Vaučer se može iskoristiti u svim objektima Voli trade d.o.o. izuzev hipermarketa „Naš diskont“ u Podgorici

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *