Raičković na skupu CRT Global Dialogue u Rusiji

Dodajte komentar

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore, Budimir Raičković učestvovaće na skupu koji se održava 6. i 7. oktobra u Sankt Petersburgu.

Poziv Raičkoviću uputio je globalni izvršni direktor CRT – Caux Round Table Global Dialogue Stiven B. Jang, uvažavajući rezultate koje je Asocijacija menadžera Crne Gore postigla posebno na planu povezivanja menadžera na prostoru Jugoistočne Evrope.

Pored globalizacije i finansijskih tokova, jedna od ključnih tema će biti i saradnja na prostoru Jugoistočne Evrope kao i perspektiva regiona, o čemu će izlaganje imati Raičković.

CRT je ocijenio da je osnivanje Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope AMSEE i saradnja između poslovnih lidera i menadžera u ovom regionu, a posebno na prostoru Zapadnog Balkana, dobar primjer sa kojim će Raičković upoznati učesnike skupa.

Učesnici Global Dialogue će biti predstavnici Japana, Evrope, Sjedinjenih država i Rusije. Isti će se održati na Postiplomskim studijama menadžmenta Univerziteta Stankt Petersburga, koji obilježava 25 godina postojanja.

Prvi Global Dialogue je održan 1986. godine u Švajcarska, a bio je posvećen diskusiji o tenzijama u svijetu.

CRT predstavlja mrežu senior poslovnih lidera iz čitavog svijeta koji se zalažu za slobodno, fer i prosperitetno globalno društvo zasnovano na principima moralnog kapitalizma i odgovornim vladama.

Asocijaciji menadžera Crne Gore 29. oktobra obilježava pet godina postojanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *