Uz UNIQA osiguranje i Whirplool pouzdani kućni aparati

Dodajte komentar

Kućni aparati velika su i važna investicija za svako domaćinstvo. Pored cijene koja je vrlo često ključni faktor, pri krajnjem odabiru vodimo se kvalitetom, dizajnom, preporukama, ali i reputacijom proizvođača. Jedan od bitnih faktora je i dužina garancije koju proizvođač nudi.
Zato je kompanija Whirlpool u čijem portfoliju se nalaze robne marke Whirlpool, Indesit i Hotpoint, u saradnji s Partum d.o.o. Podgorica i UNIQA osiguranjem, odlučila da produži akciju do 15.oktobra 2018. i pored obavezne garancije na proizvode u trajanju od 2 godine, svojim potrošačima besplatno omoguće i dodatne 3 godine garancije. Ovom garancijom kupljeni aparat je pokriven za kvarove koji bi mogli da se pojave od početka 3. godine korišćenja proizvoda, pa do isteka 5. godine korišćenja. Ova usluga je za kupce proizvoda besplatna, kompanija Whirlpool snosi troškove premije osiguranja, a UNIQA sve troškove popravki tokom osiguranog perioda.

Osnovni preduslov za ostvarivanje ove produžene garancije je da je cijena kupljenog aparata viša od 50 eura.
Ova vrsta garancije nije obavezna po zakonu već je rezultat komercijalne politike ovih kompanija, pa je stoga neophodna registracija koja se vrši onlajn putem vebsajta: http://www.elpromotion.eu

Za ovu registraciju je potrebno svega nekoliko minuta. Na vebsajt se unose samo osnovni podaci o kupljenom aparatu kao što su vrsta aparata, model uređaja, serijski broj sa uputstvom gde se tačno nalazi serijski broj na aparatu, broj fiskalnog računa itd. Takođe, kupac je potrebno da unese i osnovne lične podatke (ime i prezime, grad, adresa, imejl adresa, broj telefona).

Ono što je veoma bitno je da kupac registraciju obavi u roku od 30 dana od datuma kupovine. Nakon obrade dokumentacije, takođe u roku od 30 dana od registracije, na imejl adresu kupca stići će i obavještenje o produženoj garanciji, sa svim podacima o uređaju i garantnom roku.

Pored usluge produžene garancije koja se odnosi na aparate bijele tehnike kao što su frižideri, veš mašine, mašine za suđe, šporeti i sl. ali i tehnike kao što su kamere, računari, skeneri, štampači, televizori (braon i siva tehnika).

Produžena garancija pokriva troškove dolaska servisera, rad i sve neophodne rezervne djelove i eventualnu zamenu aparata i to pod istim uslovima koji se odnose i na redovnu dvogodišnju garanciju koja je garantovana zakonom.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *